14/3/22

Αμφίβια απόβαση ρωσικών ναυτικών δυνάμεων στην Αζοφική



Το υπουργείο Άμυνας της Βρετανίας υποστηρίζει ότι οι Ρώσοι προχώρησαν σε αμφίβια απόβαση στην περιοχή της Αζοφικής θάλασσας.

 

Συγκεκριμένα, το υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου αναφέρει ότι οι ρωσικές ναυτικές δυνάμεις απομόνωσαν την Ουκρανία από το διεθνές θαλάσσιο εμπόριο, αποκλείωντας τις ακτές της Μαύρης Θάλασσας.

 

Σύμφωνα με δημοσίευση στο Twitter, το βρετανικό υπουργείο ανέφερε: «Οι ρωσικές ναυτικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την ακτή της Μαύρης Θάλασσας της Ουκρανίας, απομονώνοντας ουσιαστικά τη χώρα από το διεθνές θαλάσσιο εμπόριο».

 

Παράλληλα, το υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας ανέφερε επίσης ότι οι ρωσικές ναυτικές δυνάμεις «συνεχίζουν τις πυραυλικές επιθέσεις εναντίον στόχων σε ολόκληρη την Ουκρανία», αλλά και ότι η Μόσχα πραγματοποίησε «μία αμφίβια απόβαση στην Αζοφική Θάλασσα και θα μπορούσε να προβεί σε περαιτέρω τέτοιες επιχειρήσεις τις επόμενες εβδομάδες».

 

 

 

Ουκρανία: Νέες επιθέσεις ετοιμάζουν οι Ρώσοι

Νέες επιθέσεις ετοιμάζουν οι Ρώσοι, σύμφωνα με τον ουκρανικό Στρατό, ο οποίος ισχυρίζεται ότι τα ρωσικά στρατεύματα προσπαθούν να εδραιώσουν τις θέσεις τους στις περιοχές που έχουν καταλάβει και να διατηρήσουν τον ρυθμό της επίθεσής τους.

 

«Ο εχθρός συγκεντρώσει σχηματισμούς και μετακινεί στρατηγικά αποθέματα στα σύνορά μας», ανέφερε το ουκρανικό γενικό επιτελείο εκτιμώντας πως πρέπει να αναμένονται νέες επιθέσεις στη Χαρκίβ, στη Σούμι και στο Μπρόβαρι, προάστιο του Κιέβου.

 

Το επιτελείο κατήγγειλε ότι οι ρωσικές δυνάμεις καταστρέφουν στρατιωτικές και πολιτικές υποδομές, κάτι που αντίκειται στο διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο, όπως σημείωσε.

 

Στην περιφέρεια Λουγκάνσκ (ανατολικά), οι ρωσικές δυνάμεις συγκεντρώνονται στην προέλαση προς το Σεβεροντονιέτσκ. Στις πόλεις Τοπόλσκε και Σπακίβκα, στην περιφέρεια της Χαρκίβ, υπέστησαν απώλειες και υποχώρησαν, πάντα σύμφωνα με το ουκρανικό επιτελείο.

Οι πληροφορίες αυτές είναι αδύνατο να επιβεβαιωθούν με ανεξάρτητο τρόπο.

 

 πηγή 




 





Τηλεοπτική "πανωλεθρία" για τον Δήμαρχο Πύργου - "Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος"...



 

 

Προβλέψεις-σοκ: Στα 3-4 ευρώ το ψωμί στην Ελλάδα λόγω των ρωσικών αντι-κυρώσεων στη Δύση! (φώτο)

 

 

 

 

ΕΚΤΑΚΤΟ: Το Κίεβο ζήτησε από τον Κ.Μητσοτάκη να του παραδώσει τους S-300PMU1! – Θα το κάνει κι αυτό;

 

 


 

Ο Οικονόμου προανήγγειλε παρεμβάσεις για την τιμή της βενζίνης

 

 

 

 

Τραγωδία χωρίς τέλος: Χτυπήθηκε κονβόι αμάχων δυτικά του Κιέβου – 7 νεκροί ανάμεσα τους και ένα παιδί

 

 

 

 

Μπλοκάρουν λογαριασμοί αγροτών λόγω δανείων σε πρώην ΑΤΕ, σε ρόλο παρατηρητή το κράτος 

 

 

 

 

Ο πόλεμος επισπεύδει τις εκλογές - Ανάλυση από την οπτική του "Μαξίμου"

 

 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου