30/1/22

Πολιτικό "χαστούκι" Καννή σε Αργυρόπουλο - Απάντηση "κόλαφος" στο πολιτικό αφήγημα της Δημοτικής Αρχής



 

Με μια ιδιατέρως πολιτικά αιχμηρή δήλωση αποφάσισε να απαντήσει ο κ. Στάθης Καννής στην δήλωση του αντιδημάρχου Γ. Αργυρόπουλου σχετικά με έργα που πραγματοποιεί(;;;) η Δημοτική Αρχή Πύργου. 

 

Μια απάντηση πραγματικό πολιτικό "χαστούκι" στο αφήγημα της δήθεν...υπερδραστήριας Δημοτικής Αρχής. Διαβάστε τη όπως ακριβώς δημοσιοποιήθηκε. 

 

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ «ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ»
 
 
Το να με κατηγορεί ο Γιάννης Αργυρόπουλος ως «αρνητή των έργων», μου δίνει το δικαίωμα να τον χαρακτηρίσω «αρνητή της πραγματικότητας» που βιώνουν οι συνδημότες μας σε όλο τον Δήμο Πύργου. 
 
 
Ο κατάλογος των «έργων» που απαρίθμησε απλώς επιβεβαιώνει ότι σε αυτά δεν υπάρχει κανένα που να έχει σχεδιαστεί και ολοκληρωθεί από την τωρινή δημοτική αρχή. 
 
 
Η φτώχια του δημοτικού έργου δεν μπορεί να αναπληρωθεί ούτε από τα καλοπληρωμένα πρωτοσέλιδα ούτε από τις απευθείας αναθέσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και τις αδιαφανείς προσλήψεις συγγενών και ημετέρων.
 
 
Όσο για τα αναφερόμενα από τον Γιάννη Αργυρόπουλο για «καρπαζιές» που δήθεν εισέπραξα από ανώτατα δικαστήρια για το έργο των 1.404.000 ευρώ, είναι γνωστό ότι ο συγκεκριμένος Αντιδήμαρχος δεν αντιλαμβάνεται το νόημα της λέξης «καρπαζιάς». 
 
 
Γιατί αλλιώς δε θα μπορούσε ποτέ να είναι Αντιδήμαρχος του κ. Αντωνακόπουλου, ο οποίος, κατά την προηγούμενη δημοτική θητεία, του είχε αποδώσει τόσο βαρείς και υποτιμητικούς προσωπικούς και πολιτικούς χαρακτηρισμούς. 
 
 
Πέραν τούτου, του υπενθυμίζω ότι για το συγκεκριμένο έργο κανένα δικαστήριο δεν έχει δικαιώσει τη δημοτική αρχή. Αντιθέτως, έχει απαγορευτεί η σύναψη της σύμβασης, όσο εκκρεμεί η αίτηση ακύρωσης του Δήμου ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Πατρών, που εκδικάζεται την 18-3-2022 (βλέπε απόφαση ΠΔΝ7/13-1-2022 του Προέδρου του Διοικητικού Εφετείου Πατρών).

 

 

 

Διαβάστε οπωσδήποτε τι είπε ο κ.Καννής για την πολυσυζητημένη υπόθεση του έργου (1.404.000 ευρώ) που αναφέρεται και στην σημερινή δήλωση - απάντηση με ένα κλικ στον τίτλο που ακολουθεί

Καννής: "Ο κ. Αντωνακόπουλος είναι ο πρώτος Δήμαρχος της χώρας που εξαπάτησε κατ’ αυτόν τον τρόπο το Ελεγκτικό Συνέδριο" 

 

 



(video) Μιχαλακόπουλος: "Γιατί προσέφυγα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση"

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου