11/1/22

ΑΣΟΕΕ: Αυτός είναι ο καθηγητής που έπεσε θύμα επίθεσης- Η τοκογλυφία και η παιδεραστία

 


Νέα τροπή αποκτά η υπόθεση του ξυλοδαρμού του αναπληρωτή καθηγητή της ΑΣΟΕΕ Αναστασίου Δράκου, που συνέβη νωρίτερα, όταν δέκα περίπου άτομα εισέβαλαν και τον κτύπησαν την ώρα του μαθήματος σε αμφιθέατρο της σχολής. Μάλιστα κάποιοι φοιτητές προσπάθησαν να τον προστατεύσουν με αποτέλεσμα να δεχθούν επίθεση και αυτοί.

 

Ο αναπληρωτής καθηγητής επιμένει στις πρώτες του κουβέντες στους αστυνομικούς ότι η επίθεση που δέχτηκε στις 3.3ο περίπου το μεσημέρι δεν έγινε για άγνωστο λόγο. 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο καθηγητής αναφέρεται σε αντιδικία με συναδέλφους αφήνοντας σαφείς αιχμές για τα κίνητρα τους με αποτέλεσμα η αστυνομία αυτήν την ώρα να τους αναζητεί προκειμένου να διαπιστώσει τι έχει συμβεί.

 

 Άλλες πηγές αναφέρουν ότι ο πανεπιστημιακός μετέβη μόνος του στο νοσοκομείο μετά τον ξυλοδαρμό του από ομάδα αγνώστων στο αμφιθέατρο Άλφα.

 

Η εφημερίδα ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ με δύο δημοσιεύματα της είχε αναφερθεί στις εκκρεμείς υποθέσεις που έχει με την δικαιοσύνη ο εν λόγω καθηγήτης.  Συγκεκριμένα στο ένα με τίτλο “Ο καθηγητής Πανεπιστημίου με κρατικές θέσεις, η τοκογλυφία και τα ανήλικα αγόρια” αναφέρει ότι    

 

Σε υπόθεση ακόμη χειρότερη και από εκείνη του Δημήτρη Λιγνάδη τείνει να εξελιχθεί ένα οικονομικό-σεξουαλικό θρίλερ το οποίο εκτυλίσσεται στην ΑΣΟΕΕ. Πρωταγωνιστής είναι γνωστός καθηγητής, ο οποίος, κατά δήλωσή του, απολαμβάνει την κυβερνητική ασυλία και στο πρόσφατο παρελθόν κατείχε δύο κομβικές κρατικές θέσεις.

 

Το πλέον δυσώδες και αξιοπερίεργο της υπόθεσης είναι η ασυλία την οποία εξακολουθεί και απολαμβάνει από τις πρυτανικές Αρχές, παρά το γεγονός ότι σε λίγους μήνες αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου για το αδίκημα της τοκογλυφίας, ενώ η Εισαγγελία τον ερευνά για αδικήματα που αφορούν γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκων, κακουργηματική απιστία και πολλά ακόμη! 

 

Η «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» δημοσιεύει σήμερα ολόκληρο τον φάκελο της σκοτεινής υπόθεσης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, περιέχει τις συγκλονιστικές καταθέσεις τριών συναδέλφων του πανεπιστημιακού με συγκλονιστικές περιγραφές σχετικά με τα ανήλικα αγόρια τα οποία συνήθιζε να «ενοικιάζει» στη Ρουμανία, ενίοτε και στην Ελλάδα, αλλά και τις σχέσεις που διατεινόταν ότι έχει με τον καταδικασμένο για παιδεραστία Νίκο Γεωργιάδη καθώς και άλλα πρόσωπα του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος!

 

Η αλληλουχία των γεγονότων καταδεικνύει ότι κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας και επιβεβαιώνει το γνωστό ρητό που λέει «δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις». 

 

Είναι ενδεικτικό ότι για τις ημέρες και τα έργα του καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου, καθώς και άλλα σκάνδαλα στην ΑΣΟΕΕ είναι ενήμερος τόσο ο πρώην υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, όσο και η νυν υπουργός Νίκη Κεραμέως, καθώς και οι πρυτανικές Αρχές

 

Ενήμερος είναι, από την 1η Ιουλίου 2021, και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς και ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Βασίλης Πλιώτας. Τους προαναφερόμενους ενημέρωσε πανεπιστημιακός καθηγητής, ο οποίος μόνον ως αντικυβερνητικός μπορεί να χαρακτηριστεί.

 

 

Καταθέσεις

Η υπόθεση του κ. καθηγητή εκκινεί από το 2018 όταν μηνύθηκε μαζί με άλλους από συνάδελφό του και πρώην συνεταίρο του σε εταιρεία για το αδίκημα της τοκογλυφίας, της εκβίασης κ.ά. Το 2019 ασκήθηκαν διώξεις, ενώ η υπόθεση για την τοκογλυφία (η οποία μετατράπηκε σε πλημμέλημα) αναμένεται να εκδικαστεί τους πρώτους μήνες του 2022.

 

Στο πλαίσιο, όμως, αυτής της υπόθεσης αναδείχθηκαν και άλλες πτυχές του χαρακτήρα του συγκεκριμένου καθηγητή, καθώς με υπόμνημα (στις 18.12.2020) προς τη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου δήλωσε ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας σε σεξουαλική επαφή του εν λόγω πανεπιστημιακού με ανήλικο αγόρι στη Ρουμανία.

 

Παράλληλα υπήρξαν και ακόμη δύο καταγγελίες γνωστών καθηγητών της ΑΣΟΕΕ, άσχετων με τον πρώτο καταγγέλλοντα, οι οποίοι επεσήμαναν ότι κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον πανεπιστημιακό μέσα στη Σχολή, εκείνος ανερυθρίαστα τους δήλωσε ότι του αρέσει να συνευρίσκεται ερωτικά με άντρες και κυρίως με ανήλικα αγοράκια! 

 

Έτσι λοιπόν η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σχημάτισε δικογραφία η οποία διερευνά κατά πόσον ο εν λόγω εκπαιδευτικός, με τις κρατικές θέσεις, εμπλέκεται σε κύκλωμα εκμετάλλευσης ανηλίκων. Μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου ο φάκελος της δικογραφίας βρισκόταν στα χέρια του τέταρτου πταισματοδίκη Αθηνών, ο οποίος συνέλεξε μαρτυρίες, οι οποίες, στην πραγματικότητα, κόβουν την ανάσα!

 

 η συνέχεια με σχετικά έγγραφα στην πηγή 

 

 

 

Στα χέρια του Μαξίμου δημοσκόπηση-σοκ: Κατέρρευσαν τα ποσοστά της ΝΔ - Δίνεται άμεσα στη δημοσιότητα

 



Δελτίο Τύπου "φωτιά" για το τι έγινε εχθές στον Δήμο Πύργου από τον Χ. Μιχαλακόπουλο




Ηλεία: Παγετός και θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα -4 με -3

 


ΑΙΣΧΟΣ: «Ισχυρές πιέσεις» στον δήμαρχο Δανιηλίδη που βρήκε PCR με 27 ευρώ!

 

 

 

Έρχεται «Εξοικονομώ» για αντικατάσταση ηλεκτρικών συσκευών - Ποιοι και πώς θα επιδοτούνται

 

 

 

Τους ρεζίλεψε ο Δήμαρχος Νεάπολης Συκεών - Εξασφάλισε μοριακό τεστ με 27 ευρώ 

 

 

Πόσο προστατεύει κάθε τύπος μάσκας; - Τι συνιστούν οι επιστήμονες (φωτο)

 

 


Καλά νέα στο ελαιόλαδο! Μπλόκο Ιταλίας με νόμο στην πώληση έξτρα παρθένου ελαιολάδου σε κάτω του κόστους τιμές 

 

 

Έξαλλος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Κουράστηκα, βαρέθηκα, αηδίασα!»

 

 


Κορονοϊός: Βήμα βήμα η διαδικασία για την 5νθήμερη άδεια 

 


"Σάλος" με Δημήτρη Παπαδημούλη και μια έξωση σε άνεργη με προβλήματα υγείας! 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου