17/12/21

Στα σκουπίδια τα πιστοποιητικά εμβολιασμού; Μόνο με τεστ η είσοδος στην Ελλάδα!




Την πρώτη ουσιαστικά "επίσημη ομολογία" της ότι τα πιστοποιητικά εμβολιασμού είναι... άχρηστα έκανε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

 

Ο «πατέρας» της ιδέας των πιστοποιητικών εμβολιασμού (σσ. ιδέα του Κ.Μητσοτάκη ήταν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού), παραδέχεται τώρα ότι δεν βοηθούν στην αντιμετώπιση του Covid-19 και ..."προβληματίζει" τους εμβολιασμένους στους οποίους έταξε «ελευθερία».

 

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα που θα ισχύουν για την είσοδο ταξιδιωτών στην ελληνική επικράτεια τόσο οι εμβολιασμένοι, όσο και οι ανεμβολίαστοι, θα πρέπει να κάνουν τεστ. 

 

Συγκεκριμένα θα πρέπει να έχουν αρνητικό PCR τεστ 72 ωρών ή αρνητικό rapid τεστ 24 ωρών. Το συγκεκριμένο μέτρο θα τεθεί σε ισχύ από το πρωί της Κυριακής 19 Δεκεμβρίου, ενώ σύμφωνα με τη ΚΥΑ θα ισχύει έως τις 10 Ιανουαρίου. 

 

Κάτι που επί της ουσίας σημαίνει ότι η κυβέρνηση παραδέχεται ότι είναι ένας πιο «ασφαλής» πολίτης ένας πολίτης που έχει τεστ! Κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα μέτρα που έπαιρνε μέχρι σήμερα. Να θυμίσουμε ότι έβγαλε σε αναστολή εργασίας χιλιάδες εργαζόμενους, να θυμίσουμε ότι ένας πολίτης που έχει κάνει τεστ δεν μπορεί να μπει πολλούς εσωτερικούς χώρους!

 

 η συνέχεια στην πηγή 




Μαδρίτη: Ζει ξανά χωρίς περιοριστικά μέτρα κατά του κορωνοϊού



Πατρών-Πύργου: Τι γράφει η σύμβαση - Πότε θα δοθεί στην κυκλοφορία

 

 

 

Νέες υποσχέσεις, νέες ελπίδες, νέες ήττες….

 

 


Πανεπιστήμια: Στις τελευταίες θέσεις για απασχόληση των πτυχιούχων η Ελλάδα

 


Αγωνία στην Ελλάδα για τις σημερινές αποφάσεις της ΕΚΤ – Η κρίσιμη συνάντηση για το οικονομικό μέλλον του "εξουθενωμένου" Ελληνικού λαού

 

 

 

 

Συντάξεις Ιανουαρίου: Όλες οι ημερομηνίες πληρωμών ανά ταμείο


 

 

 

Πλασματικά έτη ασφάλισης: Αιτήσεις για αναγνώριση και μετά τις 31/12/2021

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου