28/12/21

«Εάν δεν αλλάξετε τα μέτρα δεν παίζουμε» - Πιθανή αναβολή της αγωνιστικής



 

Οι ομάδες της Super League θα ζητήσουν την αύξηση της πληρότητας των γηπέδων, αλλιώς θα συζητήσουν για το ενδεχόμενο να αναβληθεί η ερχόμενη αγωνιστική. 

 

Την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου και συγκεκριμένα την Τρίτη 4 Ιανουαρίου και την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου είναι προγραμματισμένη η 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Interwetten. Δεν αποκλείεται όμως μέσα στις επόμενες ώρες να οδηγηθούμε σε αναβολή.

 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για θέση που ήδη έχει υποστηρικτές μεταξύ των ομάδων της κατηγορίας. Αν η κυβέρνηση δεν κάνει πίσω στα μέτρα που έχει ανακοινώσει για τα γήπεδα, τότε είναι πιθανό να αναβληθεί η αγωνιστική.

 

Στις 15:00 είναι προγραμματισμένο το έκτακτο Δ.Σ. στη Super League Interwetten. Η λίγκα αναμένεται να ζητήσει η πληρότητα των γηπέδων να είναι μεγαλύτερη του 10% που ανακοίνωσε η κυβέρνηση. Επίσης να μην ισχύσει το πλαφόν των χιλίων ατόμων.

 

Οι ομάδες αναμένεται να ζητήσουν πληρότητα σε ποσοστό 30% κι αν δεν επέλθει συμφωνία είναι πιθανό να οδηγηθούμε σε αναβολή.   


πηγή  

 

 

 

Πάνε για ολικό lockdown; Κοντά στα 20.000 νέα κρούσματα σήμερα παρά τα εμβόλια! - Έκτακτες ανακοινώσεις αύριο

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου