31/12/21

Έρχονται τα Rafale στην Ανδραβίδα!

 


 

Η αντίστροφη μέτρηση για τα RAFALE F3R έχει ήδη ξεκινήσει για το αεροπορικό Επιτελείο που αναμένει τη νέα ιστορική στιγμή για τον αεροπορικό στόλο, ο οποίος βήμα- βήμα μετατρέπεται στη δεύτερη μεγαλύτερη δύναμη της Γηραιάς Ηπείρου.  


Εφόσον όλα οδεύσουν βάσει του υπάρχοντος σχεδιασμού, την 6άδα των νέων μαχητικών σύμφωνα με πληροφορίες θα συνοδεύσουν τιμητικά ως την προσγείωσή τους στην Τανάγρα, τα Mirage 2000. 


Σύμφωνα με τα όσα εξηγούν πηγές από το αεροπορικό Επιτελείο, από τα έξι μαχητικά ένα ζεύγος άμεσα θα μετασταθμεύσει για όσο καιρό απαιτηθεί στην Ανδραβίδα κι από την βάση της Ηλείας θα ξεκινήσει η λεγόμενη επικαιροποίηση του δόγματος της Πολεμικής Αεροπορίας.  


Το προηγμένο μαχητικό που ενσωματώνει όλες τις δυνατότητες αεροπορικής υπεροχής που ενδιαφέρουν το Αεροπορικό Επιτελείο, γίνεται το νέο πεδίο «έρευνας» των στελεχών του Κέντρου Αεροπορικής Τακτικής, τα οποία αφού περάσουν μια περίοδο «γνωριμίας» με το αεροσκάφος, θα συνεχίσουν σ’ έναν μεγάλο αριθμό πτήσεων αξιολόγησης και ταυτόχρονα θ’ αρχίσουν να καταρτούν μια νέα βασική σειρά κατευθύνσεων για το πως θα μπορούσε να επιτευχθεί η μέγιστη επιχειρησιακή αξιοποίηση του RAFALE F3R.


διαβάστε την συνέχεια στην πηγή





Γερμανική εφημερίδα Τageszeitung: «Ο Μητσοτάκης είναι χειρότερος από τους προκατόχους του, χειρότερος και από τον Τσίπρα»




To Facebook έριξε το προφίλ του Σ.Κραουνάκη για το ποίημα κατά Μπακογιάννη και Ρουβά: «Δημαρχέσο κάτσε λίγο να σε...»

 

 

 

«Πυρ» ομάδων κατά κυβέρνησης για το «λουκέτο» στον αθλητισμό: «Τιμωρείτε τους εμβολιασμένους - Στεκόμαστε άφωνοι» 

 

 

 

Ρεύμα: Βοήθημα επανασύνδεσης έως και 6.000 ευρώ - Τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια

 

 

 

4 μεγάλες ανατροπές στη φορολογία ακινήτων - Τι αλλάζει, ποιοι επηρεάζονται

 

 

 

Επιστρεπτέα: Παράταση, συμψηφισμός αλλά και ...δεύτερη ευκαιρία σε όσους δεν την πήραν! 

 

 

 

ΓΝΧ: Ρεκόρ κρουσμάτων σε υγειονομικούς - Έδιωξαν 7.000 νοσηλευτές για να κολλάνε μεταξύ τους οι… εμβολιασμένοι

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου