22/11/19

Σημαντική ημερίδα για το ελαιόλαδο

Στον Πύργο το Σάββατο 







Το boreiaileia.blogspot.com σας ενημερώνει για μια ενημερωτική ημερίδα για το παρθένο ελαιόλαδο, που θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο Ξυστρή στον Πύργο, στις 23 Νοεμβρίου. 



Περισσότερα διαβάστε στην ανακοίνωση που ακολουθεί.  





Ο Σύλλογος Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, Ανάπτυξης και Πολιτισμού «Η Ολυμπιάδα», σας προσκαλεί το Σάββατο 23 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 στο Θεματικό Πάρκο ΞΥΣΤΡΗ στην ενημερωτική ημερίδα με θέμα : «Το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, ως μοχλός ανάπτυξης της Τοπικής Επιχειρηματικότητας και του Γαστρονομικού Τουρισμού» .   



Με Εισηγητή τον κ. Γιάννη Καρβέλα, (Διευθυντή της εταιρείας PARATUS Europe, Σύμβουλο Επιχειρήσεων & Πιστοποιημένο Pro Olive Oil Expert) . 



 Η εκδήλωση αυτή γίνεται με σκοπό να αφυπνίσουμε τους συμπολίτες μας στην έννοια της Επιχειρηματικότητας, όχι μόνο του Ελαιολάδου αλλά και όλων των αγροτικών προϊόντων. 


Έχοντας έναυσμα το γεγονός ότι είμαστε ένας αγροτικός και τουριστικός νομός, οφείλουμε και θέλουμε να δώσουμε νέες προοπτικές και προτάσεις για την γεωργική ανάπτυξη αλλά και μια προβολή του γαστρονομικού μας τουρισμού.
                     ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΥΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ









Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου