26/11/19

Επιχειρηματίες του Πύργου σπεύσατε στο μαγικό εργοστάσιο!

Πρόσκληση συμμετοχής από τον Ανδρέα Αλεξόπουλο



Καλή επιτυχία στο "μαγικό εργοστάσιο"


Το boreiaileia.blogspot.com μεταδίδει προς τους επιχειρηματίες του Πύργου το κάλεσμα του Προέδρου της Δ.Ε.Π.Α.Ε. Ο.Τ.Α. Ανδρέα Αλεξόπουλου, να συμμετέχουν με τις επιχειρήσεις τους στο χριστουγεννιάτικο χωριό της Ηλείας, " Το μαγικό εργοστάσιο"! 



Σας παρουσιάζουμε την ανακοίνωση - πρόσκληση  



Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή των επαγγελματιών της πόλης μας στις εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων που διοργανώνει η Δημοτική Επιχείρηση Πύργου Α.Ε Ο.Τ.Α..


Η Δημοτική Επιχείρηση Πύργου Α.Ε Ο.Τ.Α., βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει, ότι φέτος θα διοργανώσει το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Νομού Ηλείας στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή, με τίτλο «Το Μαγικό Εργοστάσιο» και προσκαλεί τους επαγγελματίες της πόλης μας να συμμετέχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις με τα προϊόντα τους.


Η έναρξη λειτουργίας του Μαγικού Εργοστασίου θα γίνει το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 και η λήξη του την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020.


Η Δ.Ε.Π.Α.Ε Ο.Τ.Α προκειμένου να ενισχύσει τις τοπικές επιχειρήσεις και την εικόνα του Χριστουγεννιάτικου Χωριού της πόλης μας, διαθέτει ειδικές διαμορφωμένες θέσεις στο κέντρο του Θεματικού Πάρκου Ξυστρή, όπου θα λειτουργήσει «Το Μαγικό Εργοστάσιο». 


Για την ενοικίαση των θέσεων θα πρέπει να καταθέσετε αίτηση που θα λάβει αριθμό πρωτοκόλλου στα γραφεία της Δ.Ε.Π.Α.Ε Ο.Τ.Α στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή, από την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου και ώρες 9:00 – 13:00.
Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για τη συμμετοχή τους κατόπιν αξιολόγησης μέχρι και τις 6 Δεκεμβρίου.  

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Π.Α.Ε. Ο.Τ.Α.
Ανδρέας Αλεξόπουλος



Το boreiaileia.blogspot.com υποστηρίζει με όλες του τις δυνάμεις την λειτουργία ενός μεγάλου χριστουγεννιάτικο χωριού στην Ηλεία. 
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο "μαγικό εργοστάσιο". 



Διαβάστε σχετικά άρθρα μας 




Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου