28/11/19

Απάντηση Λέντζα στο boreiaileia.blogspot.com για τον Ηρακλή

"Νομιμότατη η συμμετοχή Βατσή στον Ηρακλή"!  




Αντεπίθεση Λέντζα για τον "Ηρακλή"


Το boreiaileia.blogspot.com επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Ανδραβίδας - Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα και τον ρώτησε για όσα του καταλογίζει με ανακοίνωσή του ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου κύριος
Διονύσης Μάλιαρης.  



Ο Γιάννης Λέντζας απάντησε αποκλειστικά στο blog της βόρειας Ηλείας, ότι "είναι νομιμότατη η συμμετοχή του κυρίου Βατσή, επειδή εκλέχθηκε στο Δ.Σ. του "Ηρακλής" πριν τον διαγράψει ο κύριος Μάλιαρης από την παράταξή του".  



Και συνέχισε: "Ο νόμος είναι ξεκάθαρος. Δεν γράφει πουθενά ότι όποιος διαγράφεται δεν μπορεί να συμμετάσχει στα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου".  



Την Παρασκευή θα διεξαχθεί κανονικά η διαδικασία εκλογής νέου Δ.Σ. στον Σύνδεσμο Αποχέτευσης "Ο Ηρακλης" και εκεί ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε να εξηγήσει αναλυτικά το τι ισχύει με βάση τον νόμο. 



Τέλος, πρόσθεσε: "Ως νέα Δημοτική Αρχή είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα των δημοτών του Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης και την Παρασκευή θα το πράξουμε". 



Το boreiaileia.blogspot.com θα συνεχίσει να σας ενημερώνει με αποκλειστικές πληροφορίες για τα τεκταινόμενα στη βόρεια Ηλεία. 







Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου