20/11/19

Ευχαριστήριο μήνυμα Ανδρέα Μαρίνου

"Σε όσους μόχθησαν για το αποτέλεσμα"  




Συγχαρητήρια Δήμαρχε! 


Το boreiaileia.blogspot.com έλαβε και δημοσιεύει την ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Πηνειού Ανδρέα Μαρίνου.  



Εμείς, να συγχαρούμε για άλλη μια φορά τον Δήμαρχο Πηνειού για τη λαμπρή υποδοχή της ΑΕ Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, που τίμησε με την παρουσία του τις εκδηλώσεις για τη Μάχη του Βαρθολομιού.  







ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                  ΓΑΣΤΟΥΝΗ,      19 / 11 /2019
ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ                                                          
ΔΗΜΟΣ ΠΗΝΕΙΟΥ  



Ευχαριστήρια επιστολή Δημάρχου Πηνειού  


Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τα θερμά μου ευχαριστήρια σ' όλους όσους ακάματα έδωσαν τις δυνάμεις τους, για την επιτυχημένη πραγμάτωση των επετειακών εκδηλώσεων για την ιστορική μάχη του Βαρθολομιού και την προσφορά του Γαστουναίου Οπλαρχηγού Γεωργίου Σισίνη, στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα, παρουσία της Αυτού Εξοχότητας του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου όπου ανακηρύχτηκε Επίτιμος Δημότης του Δήμου μας.  



Ειδικότερα, προσωπικά ευχαριστώ τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανό, το Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ωλένης Αθανάσιο, τους πολιτικούς και πολιτειακούς εκπροσώπους ,τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφάλειας για το ζήλο που επέδειξαν, τους υπαλλήλους του Δήμου μας, τα μέλη του Δημοτικού και Τοπικών Συμβουλίων, τους πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς, τους εθελοντές, τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές που λάμπρυναν με την συμμετοχή τους τις εκδηλώσεις μας και εξαιρετικά τους συνδημότες μου που πλαισίωσαν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις και βέβαια τους εκπροσώπους του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου για την προβολή των εκδηλώσεων αυτών.


Ο Δήμαρχος Πηνειού
Ανδρέας Σπ. Μαρίνος   






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου