28/11/19

Ανδρέας Μαρίνος: "Δεν συμμετέχω στον Ηρακλή".

Στηλιτεύει Λέντζα για τη νομιμότητά της διαδικασίας στον "Ηρακλή".  




Μαρίνος:"Δεν θα συμβάλλουμε στην εκλογή έκνομης Διοίκησης"


Το boreiaileia.blogspot.com έλαβε ένα Δ από το Γραφείο Δημάρχου Πηνειού, με ιδιαίτερα βαρύνουσα σημασία για τα τεκταινόμενα στον Ηρακλή, η οποία
κάνει λόγο για "έκνομες ενέργειες" και σας την παρουσιάζει. 



 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Σπ. Μαρίνος και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νίκος Γεωργόπουλος, εκλεγμένοι εκπρόσωποι του Δήμου Πηνειού στο Σύνδεσμο Αποχέτευσης &Ο Ηρακλής&,  γνωρίζουν μέσω του ηλεκτρονικού και έντυπου τύπου ότι δεν θα παραστούν στην σύγκληση του Συμβουλίου του Συνδέσμου, η οποία είναι προγραμματισμένη να  γίνει  την Παρασκευή 29/11/2019  και ώρα 18:00 μ.μ  στο Δημοτικό Κατάστημα Ανδραβίδας, γιατί αυτό ακριβώς υπαγορεύει η με αριθ πρωτ. 249390/18-11-2019 απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. 

Ως εκ τούτου δεν μπορούμε και ούτε επιθυμούμε να συμβάλλουμε με την παρουσία μας στην εκλογή έκνομης Διοίκησης του Συνδέσμου. 

Τέλος, με την στάση μας έχουμε αποδείξει έμπρακτα, ότι πιστεύουμε στην άδολη και απρόσκοπτη συνεργασία των δύο όμορων Δήμων και αυτό πρέπει να κατανοηθεί από όλους.  


Το boreiaileia.blogspot.com εύχεται να υπάρξει αίσια έκβαση στο θέμα της εκλογής Νέας Διοίκησης στον Σύνδεσμο Αποχέτευσης "Ο Ηρακλής". Θα σας ενημερώνουμε για τις εξελίξεις για αυτό το κρίσιμο θέμα για την ανάπτυξη στη βόρεια Ηλεία.   


Διαβάστε πρόσφατα άρθρα μας 


Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου