31/10/19

Προσοχή! Σήμερα πρέπει να πληρώσετε για το Κτηματολόγιο στην Ηλεία

Λήγει σήμερα η προθεσμία στις Τράπεζες. 







Το boreiaileia.blogspot.com σας υπενθυμίζει ότι η προθεσμία για το Κτηματολόγιο λήγει σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πληρώσετε σήμερα στις Τράπεζες το ποσό που σας έχει ζητηθεί, ανάλογα με τα δικαιώματα, τα οποία δηλώσατε. 



Εάν δεν γίνει αυτό, η πληρωμή θα θεωρηθεί εκπρόθεσμη και θα ακολουθήσουν χρηματικές επιβαρύνσεις. 



Μοναδική εξαίρεση αποτελούν εκείνοι, που θα καταθέσουν σήμερα τα έγγραφά τους. Έχουν περιθώριο μέχρι και αύριο 1 Νοεμβρίου.



Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι όσοι πρόλαβαν και έκλεισαν ραντεβού, θα έχουν την υποχρέωση να πληρώσουν την αμέσως επόμενη ημέρα, από την κατάθεση των εγγράφων τους.  



Για περισσότερες λεπτομέριες διαβάστε το ακόλουθο άρθρο μας κάνοντας ένα κλικ στον τίτλο  Χαμός στο Κτηματολόγιο Ηλείας στον Πύργο   


 
Το boreiaileia.blogspot.com θεωρεί ότι είναι πολύ άδικη η επιβολή χρηματικών επιβαρύνσεων,  επειδή το Γραφείο του κτηματολογίου ήταν υποστελεχωμένο και αδυνατούσε να εξυπηρετήσει όλο εκείνον τον όγκο δικαιωμάτων ολόκληρου του Νομού Ηλείας.  



Επειδή κάναμε ρεπορτάζ για το θέμα, σας πληροφορούμε ότι την αποκλειστική ευθύνη για αυτό, έχει η προηγούμενη διοίκηση του Υπουργείου και όχι η ιδιωτική εταιρία.  



Το boreiaileia.blogspot.com νομίζει ότι η σημερινή ηγεσία του Υπουργείου επιβάλλεται να καταργήσει τις επιβαρύνσεις στην πράξη δίδοντας μια λογική παράταση. 





Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό blog με ένα κλικ στον τίτλο 

.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου