12/10/19

Ξεσηκώνονται οι Ηλείοι στην Αθήνα

Την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στο Σύνταγμα 




Ειδοποιήστε όποιον Ηλείο βρίσκεται στην Αθήνα 



Το boreiaileia.blogspot.com σας πληροφορεί ότι οι Ηλείοι της Αθήνας αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν δυναμικά, για τις καθυστερήσεις στην κατασκευή του δρόμου Πατρών Πύργου.  



Αποφάσισαν την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στις 17.00 στο συντριβάνι της πλατείας Συντάγματος, να συγκεντρωθούν και να διαδηλώσουν την αγανάκτησή τους για την απαράδεκτη κατάσταση, που αφορά τον δρόμο Πατρών Πύργου.  



Κατάσταση, η οποία προκαλεί δεκάδες θύματα κάθε χρόνο ανάμεσα στους συμπολίτες μας και κρατά την Ηλεία παγιδευμένη, μακριά από οποιαδήποτε ελπίδα ανάπτυξης. 



Ότι και να σχεδιάζουν οι Δήμαρχοι και ο Περιφερειάρχης για να φέρουν ανάπτυξη στον τόπο μας, είναι καταδικασμένο να αποτύχει εάν δεν υπάρχει σύγχρονος αυτοκινητόδρομος.  



Η Ηλεία είναι στην ουσία απομονωμένη και αργοσβήνει...  
Δεν έχουμε άλλα περιθώρια. 



Το boreiaileia.blogspot.com ζητάει από όποιον βρίσκεται στην Αθήνα την Τετάρτη το απόγευμα,να πάει στο Σύνταγμα και να ενώσει τη φωνή του με τις φωνές διαμαρτυρίας των άλλων Ηλείων.  


Διαβάστε πρόσφατα άρθρα μας 






Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο  boreiaileia.blogspot.com για την ανάπτυξη στη βόρεια Ηλεία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου