31/10/19

Σε "γεφύρι της Άρτας" μετατρέπεται ο Σύνδεσμος Αποχέτευσης "Ο Ηρακλής"

Πάλι θα ψάχνουν για αντιπρόσωπο από την αντιπολίτευση του Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης 





Ο Ηρακλής και οι ...άθλοι του



Το  boreiaileia.blogspot.com βλέπει την εκλογή του νέου ΔΣ του Συνδέσμου Αποχέτευσης "Ο Ηρακλής", να εξελίσσεται σε σύγχρονο "γεφύρι της Άρτας". 




Δεν πρόλαβε να εκλεγεί ο νέος αντιπρόσωπος για το ΔΣ,  από την πλευρά της αντιπολίτευσης του Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης και όλα δείχνουν πως πρέπει να ...παραιτηθεί.  



Ο λόγος για τον κύριο Βατσή, που ψηφίστηκε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα από το Δημοτικό Συμβούλιο, για να αντικαταστήσει τον κύριο Δημόπουλο, ο οποίος είχε οδηγηθεί σε παραίτηση. 



Ο κύριος Δημόπουλος ανήκει στην παράταξη του πρώην Δημάρχου Ναμπίλ Μοράντ, ενώ ο κύριος Βατσής στην παράταξη "Δύναμη Ευθύνης" του κυρίου Δ. Μάλιαρη.  



Ή μάλλον καλύτερα ανήκε. Γιατί ο κύριος Μάλιαρης τον διέγραψε, λίγο μετά την εκλογή του. 



Για αυτό τώρα, ακούγονται φωνές που ζητάνε την παραίτησή του. Επειδή δεν είναι μέλος της μείζονος αντιπολίτευσης.  



Βέβαια, τη στιγμή που είχε ψηφιστεί για το ΔΣ του "Ηρακλή" δεν είχε διαγραφεί ακόμη. Για το περίπλοκο αυτό θέμα θα αποφανθούν οι νομικοί. 



Το boreiaileia.blogspot.com βλέπει μια απλή διαδικασία εκλογής, να μετατρέπεται σε Γόρδιο Δεσμό. Ελπίζουμε, όλα αυτά να έχουν αίσιο τέλος και να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα στη λειτουργία του "Ηρακλή", για την οποία είχαμε αγωνιστεί την περασμένη Άνοιξη.   
Για να έρθουν καλύτερες ημέρες στη βόρεια Ηλεία.  





 Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου