24/10/19

Απίστευτα χαμηλές τιμές στο Κάστρο

Εμπιστευτείτε τις μικρές επιχειρήσεις 




φωτογραφία από τη σελίδα της επιχείρησης 




Το  boreiaileia.blogspot.com από την αρχή υποστηρίζει τις τοπικές επιχειρήσεις, καθώς θεωρούμε πολύ σημαντικό για την ανάπτυξη της βόρειας Ηλείας, να ενισχύουμε οικονομικά με τις αγορές μας την τοπική οικονομία.   

Με μεγάλη χαρά βλέπουμε κατά καιρούς, μικρές τοπικές επιχειρήσεις και τους ανθρώπους τους, να παλεύουν, να σκέφτονται έξυπνες ιδέες για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους και να καινοτομούν.   


Μια τέτοια προσπάθεια θέλουμε να προβάλουμε σήμερα, στο χωριό του Κάστρου. 


Ένας δραστήριος επιχειρηματίας, κατάφερε και εξασφάλισε σημαντικές εκπτώσεις για κάποια από τα προϊόντα που εμπορεύεται. 



φωτογραφία από τη σελίδα της επιχείρησης



Τιμές που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα μεγάλα σούπερ-μάρκετ.  


Μια ιδέα μπορείτε να πάρετε από τις φωτογραφίες. Υπάρχουν βέβαια και άλλες προσφορές. Όπως για παράδειγμα χαρτοπετσέτες με 30 λεπτά του ευρώ. Καθαριστικά με 1 ευρώ. Ποιοτικά ζυμαρικά με 60 λεπτά του ευρώ. 


Το άρθρο αυτό το γράφουμε όχι μόνο για να υποστηρίξουμε τη συγκεκριμένη μικρή τοπική επιχείρηση. Η οποία σημειώστε, αναζητά και υποστηρίζει τα  ελληνικά προϊόντα.  


Περισσότερο το γράφουμε για να καταλάβουμε όλοι μας, ότι όποιος αγωνίζεται και παλεύει, καταφέρνει να έχει θετικά αποτελέσματα. 
Όσο δύσκολες και εάν είναι οι περιστάσεις.   


Στο boreiaileia.blogspot.com θεωρούμε πως μόνο εάν εμείς οι ίδιοι πιστέψουμε ότι όλα είναι δυνατά, με υπομονή και επιμονή, μπορούμε να πετύχουμε αυτά που σήμερα φαίνονται "ακατόρθωτα". 
Για αυτό δεν θα πάψουμε ποτέ να αγωνιζόμαστε για την ανάπτυξη της βόρειας Ηλείας.   



Διαβάστε πρόσφατα άρθρα μας 










Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου