1/10/21

Εκλογές ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας: "Εδώ γίνονται Σόδομα και Γόμορρα" - Σε αναβρασμό αρκετά ενεργά στελέχη

 

 


 

του Δημήτρη Παπαφώτη

 

 

        Ταιριάζει γάντι η γνωστή ατάκα της αείμνηστης πολυαγαπημένης από το κοινό ηθοποιού Σαπφούς Νοταρά "εδώ γίνονται Σόδομα και Γόμορρα" για τα όσα βγαίνουν προς τα έξω, λίγες εβδομάδες πριν την διεξαγωγή εκλογών στη ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας καθώς εκρηκτικό κλίμα επικρατεί ανάμεσα σε ενεργά στελέχη της ΝΔ στην Ηλεία. Αιτία;

 

 Σύμφωνα με όλες τις δημοσιογραφικές πληροφορίες αιτία είναι η συστηματική αδιαφορία για την άποψη των ενεργών στελεχών της ΝΟ.Δ.Ε. Ηλείας από τα ...κεντρικά των Αθηνών. 



        Οι ψίθυροι αγανάκτησης, που πλέον έγιναν φωνές, έφτασαν στα αυτιά του boreiaileia.blogspot.com και λένε ότι η γνώμη των εδώ στελεχών για τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία της Ηλείας, δεν εισακούστηκε πουθενά στα πολιτικά γραφεία των Αθηνών.



Τα παράπονα πολλά. Κάνουν λόγο για τον δρόμο Πατρών - Πύργου, την κατάσταση και τον τρόπο λειτουργίας των δύο νοσοκομείων (Πύργου και Αμαλιάδας), την διαδικασία που ακολουθήθηκε για την Ηλεία στις αποζημιώσεις των πυρόπληκτων περιοχών (άλλα ισχύουν στην βόρεια Εύβοια και άλλα στην Ηλεία), την κατάληξη που είχαν τα πυρόπληκτα δάνεια του 2007, το πολιτικό αεροδρόμιο στην Ανδραβίδα και άλλα πολλά...



        Αλλά εκείνο που κυριολεκτικά εξόργισε τα περισσότερα τοπικά στελέχη της Ν.Δ. είναι ο τρόπος με τον οποίο "μπήκε οριστικό λουκέτο" στα δύο και μοναδικά Τμήματα των πανεπιστημιακών Σχολών στον Πύργο και στην Αμαλιάδα.



Ασφαλώς και τα Τμήματα δεν έπρεπε να κλείσουν. Αυτό είναι κάτι που το δέχονται όλοι, ότι κόμμα και να ψηφίζουν. Ο τρόπος όμως που υιοθετήθηκε για να μπει λουκέτο, αυτό είναι κάτι που... δεν "καταπίνεται" με τίποτα από τα στελέχη της Ν.Δ. στην Ηλεία, σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες.

 

 

Εντελώς ξαφνικά, αποφασίστηκε από μια... "ανεξάρτητη επιτροπή" να μπει λουκέτο στα δύο (όλα και όλα) Τμήματα στην Ηλεία. 

 

 

Πριν καν διεξαχθούν οι Πανελλαδικές εξετάσεις. Πριν ακόμη δουν, εάν τις προτιμούν οι εισακτέοι νέοι φοιτητές ή όχι. Δεν τήρησαν ούτε καν τα προσχήματα. Έτσι, για "τα μάτια του κόσμου" που λέει ο πάνσοφος λαός.

 

 

Εκείνου του κόσμου, που σύντομα θα κληθούν αυτά τα γαλάζια στελέχη να πλησιάσουν και να τον πείσουν να εμπιστευτεί και πάλι την Ν.Δ. στις επόμενες εκλογές. Και δεν είναι μακριά εκείνη η ώρα...  



Αυτά σκέφτονται και συζητούν μεταξύ τους εκείνοι που πραγματικά "έτρεξαν" και "τρέχουν" για το κυβερνών κόμμα. 



 Σήμερα το μεσημέρι λοιπόν, που έληγε η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας, "έσκασε" η βόμβα.  

 

 

Πασίγνωστο στέλεχος, ο οποίος και "έχει βάλει το χέρι στην τσέπη" για να βοηθήσει όταν έπρεπε αλλά και "ιδρώνει την φανέλα" σταθερά εδώ και χρόνια για το κόμμα της Ν.Δ. αποχώρησε από τις υποψηφιότητες...

 

 

 Η είδηση κυκλοφόρησε σαν αστραπή μεταξύ των λίγων στελεχών που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα και αύξησε την "ανησυχία" τους!

 

 

Η δημοσιογραφική πληροφορία θέλει το συγκεκριμένο στέλεχος να έλαβε αυτήν την απόφαση, μετά από την αντικατάσταση των μελών της εφορευτικής επιτροπής με... "φιρμάνι" από τας Αθήνας. 



Να υπενθυμίσουμε κάτι πολύ βασικό για να αντιληφθείτε την ουσιαστική διάσταση της συγκεκριμένης λεπτομέρειας. Φέτος, επιτρέπεται για πρώτη φορά η ηλεκτρονική ψηφοφορία!!!



Και το ερώτημα που τίθεται είναι το ακόλουθο. Γιατί έπρεπε να αντικατασταθούν τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής που ήδη είχαν επιλεγεί; Και μάλιστα με "φιρμάνι" από τας Αθήνας; 


 

      Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο νυν πρόεδρος ο κ. Γαβράς θεωρείται ιδιαίτερα αγαπητός και αναμφισβήτητος νικητής για την προεδρία. Το ενδιαφέρον στρέφεται στα λίγα μέλη που θα κληθούν να τον πλαισιώσουν...  



Και γι αυτό το θέμα ακούγονται πολλά. Αυτό όμως θα είναι το θέμα με το οποίο θα ασχοληθούμε σε μια επόμενη επικοινωνία μας.

 

 

 

(ηχητικό) Ο Χ. Γαβράς στον Δ. Παπαφώτη για τις εκλογικές διαδικασίες της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας (letrinafm.gr)

 

 

 

 

Νέος πρόεδρος στο Κατάκολο; Αλλάζει πρόεδρο το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου;

 

 

 

 

"Καταπέλτης" Νο 2 - Στάθης Καννής: "Ο κ. Αντωνακόπουλος είναι ο πρώτος Δήμαρχος της χώρας που εξαπάτησε κατ’ αυτόν τον τρόπο το Ελεγκτικό Συνέδριο"

 

 

 

 

Πύργος: Φωνάζει η αντιπολίτευση - Απίστευτα πράγματα στον Δήμο Πύργου!

 

 

 

 

Πύργος: Αποκλειστικά στον Δ. Παπαφώτη (letrinafm.gr) - Στον Εισαγγελέα για καταγγελία ο Χάρης Μιχαλακόπουλος (ηχητικό)

 

 

 

 

"Καταπέλτης" με αποδείξεις ο Στάθης Καννής - Όλα τα ονόματα της ΚΟΙΝΣΕΠ των 320.000 ευρώ!

 

 

 

 

Στον Εισαγγελέα για τους ναυαγοσώστες ο κ. Χάρης Μιχαλακόπουλος (Δελτίο Τύπου)

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου