20/10/21

Ένας εντιμότατος ..."ξεχασιάρης"!!!




του Δημήτρη Παπαφώτη



         Τι σου είναι η ζωή τελικά; Εκεί που ένας συμπολίτης μας διαλαλούσε την εντιμότητά του μαζί με τους φίλους του (εντιμότατοι και αυτοί επίσης), να που συνέβη κάτι και αποδείχτηκε ότι είναι εντιμότατος μεν αλλά... "ξεχασιάρης" δε. 


Τι συνέβη λοιπόν, με αυτόν τον εντιμότατο αλλά "ξεχασιάρη" συμπολίτη μας; Θα σας τα γράψω εν συντομία για να μην μπερδευτείτε από τις πολλές ...λεπτομέρειες.  

 

Στην αρμοδιότητά του ήταν να εισπράττει κάποιες εισφορές, ας πούμε προς χάριν της αφήγησης. Περνούσαν οι μήνες και ο φίλος μας εισέπραττε. Και εισέπραττε και ξαναεισέπραττε.  


-"Μπράβο του" θα μου πείτε με το δίκιο σας. 

 

-"Αφού αυτό είναι μέρος της δουλειάς του. Να εισπράττει. Να μην το κάνει"; θα αναρωτηθείτε. Και πάλι δικαίως αναρωτιέστε θα σας πω. Αλλά... 


Υπάρχει ένα μεγάλο "αλλά". Και εξηγούμαι. Ο συμπολίτης μας (ναι καλέ, εκείνος ο "εντιμότατος"), αφού εισέπραττε μετά ...ξεχνούσε να καταθέσει τα χρήματα στο ταμείο. 


Και αφού αυτό έγινε μια, έγινε δύο, έγινε τρεις και πέντε και δέκα φορές οι ...τριγύρω ψιλοφοβήθηκαν και έσπευσαν να το πουν σε "κάποιον καλό κύριο" να του το θυμίσει. Τώρα τι έγινε από εκεί και μετά θα το μάθω τις επόμενες ημέρες και θα σας ενημερώσω. 


Τώρα που τα λέμε μεταξύ μας, κάτι μου λέει ότι όλα τα χρήματα θα μπουν στη θέση τους. 

 

Πώς είπατε; Πώς είμαι τόσο βέβαιος; 


Εεε, αφού σας το είπα και πριν. Ο άνθρωπος είναι εντιμότατος. Επ' αυτού δεν υπάρχει αμφιβολία. Απλά, είναι ..."ξεχασιάρης".  



ΥΓ   Όλα στο φως αδέρφια... Τώρα πού "κολλάει" αυτό; Πουθενά. Μου άρεσε όταν το άκουσα κάπου και το επαναλαμβάνω κάθε τόσο. Πειράζει;




Αποκαλυπτική ραδιοφωνική συνέντευξη Μιχαλακόπουλου στον Δ. Παπαφώτη




 

Ανακοίνωση "φωτιά" από Στάθη Καννή: "Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ"

 

 

 

 

 Ακούστε το ηχητικό της συνέντευξης του κ. Στάθη Καννή στον δημοσιογράφο Δημήτρη Παπαφώτη για το τι ισχύει με το περίφημο "πληρεξούσιο" που διαρκώς αναφέρει ο κ. Τάκης Αντωνακόπουλος αλλά και την αλήθεια για τα πρόστιμα στο ΔΛΤ Πύργου

 

(ηχητικό) "Ποταμός" αποκαλύψεων για την τακτική Τ. Αντωνακόπουλου στo ΔΣ Πύργου ο Στάθης Καννής 

 

 

 

 

Επιβεβαίωση του boreiaileia.blogspot.com για το λιμάνι Κατακόλου και το Δ.Λ.Τ. Πύργου




Καννής: "Ο κ. Αντωνακόπουλος είναι ο πρώτος Δήμαρχος της χώρας που εξαπάτησε κατ’ αυτόν τον τρόπο το Ελεγκτικό Συνέδριο"

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου