30/10/21

Βαλκανικός θρίαμβος για την Ηλεία, τον Πύργο και τους "Τιτάνες" στην πάλη!

 

 

 

του Δημήτρη Παπαφώτη

 

 

 Βαλκανικός θρίαμβος για τους "Τιτάνες" από την Ηλεία! 

 

 

Τρεις αθλητές της πάλης κατάφεραν να κερδίσουν μετάλλια στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Πάλης U15 το οποίο διεξήχθη στην πόλη της Ξάνθης. 

 

 

Συγκεκριμένα, "χρυσός" βαλκανιονίκης ο Αρίωνας Κολιτσοπουλος στα 62 κιλά ενώ χάλκινο μετάλλιο στα 68 κιλά ο Αδαμάντιος Παπαδάτος και ο Βασίλης Ταρουχας 41 κιλά.




      Αρχιτέκτονας της μεγάλης αυτής αθλητικής νίκης για την πόλη του Πύργου αλλά και για ολόκληρη την Ηλεία δεν είναι άλλος από τον σπουδαίο αθλητή και άνθρωπο της Πάλης. 
 
 
 
Ακούει στο όνομα Αλέξης Κολιτσόπουλος και έχει αφιερωθεί τα τελευταία χρόνια ως προπονητής στην ανάπτυξη της Πάλης εδώ, στην ιστορική περιοχή της Ηλείας όπου βρίσκεται ο ιερός χώρος της Αρχαίας Ολυμπίας.



 

 

 

 Το boreiaileia.blogspot.com εύχεται θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές τους προπονητές αλλά και σε όλους όσους υποστηρίζουν αυτήν την σπουδαία αθλητική προσπάθεια, η οποία πραγματοποιείται στην ιερή γη της Ηλείας. Τον τόπο του Ολυμπισμού!

 

 

 

 


 Διαβάστε για την προηγούμενη σπουδαία επιτυχία των "Τιτάνων"

 

 

Θρίαμβος για τους Τιτάνες Πύργου - Σάρωσαν τα μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Παμπαίδων

 

 

 

 

 

 

         Ακούστε την συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το καλοκαίρι στον δημοσιογράφο Δημήτρη Παπαφώτη ο προπονητής της ομάδας κ. Αλέξης Κολιτσόπουλος

 

Ο προπονητής της Πάλης Αλέξης Κολιστσόπουλος παρουσιάζει την Ομάδα Πάλης "Τιτάνες" του Πύργου (ηχητικό)

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου