7/10/21

boreiaileia.blogspot.com Επιβεβαιωθήκαμε για το λιμάνι Κατακόλου και το Δ.Λ.Τ. Πύργου

 

 

 

 

 

της Ευανθίας Πανταζή

και του Δημήτρη Παπαφώτη

 

 

         Άλλη μια επιβεβαίωση για το boreiaileia.blogspot.com και της δημοσιογράφου Ευανθίας Πανταζή.

Αυτή την φορά από Δελτίο Τύπου που δημοσίευσε ο Δήμος Πύργου και αφορά τις αλλαγές στην διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου.  

 

 

       Διαβάστε τι δημοσιεύσαμε πριν λίγες ημέρες με ένα κλικ στον τίτλο

Νέος πρόεδρος στο Κατάκολο; Αλλάζει πρόεδρο το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου;

 

 


    Στη συνέχεια διαβάστε το Δελτίο Τύπου το οποίο δημοσίευσε πριν λίγο ο Δήμος Πύργου

 

 

 ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

 

 ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ

 

Νέο διοικητικό «αίμα» αναμένεται εντός των επομένων ημερών, και με επίσημες ανακοινώσεις, στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου, με επικεφαλής τον Κώστα Καραγιάννη και την προσθήκη του προέδρου της ΔΕΠΑΕ ΟΤΑ Βασίλη Σεϊντή, με την διετή εμπειρία στο «τιμόνι» του Νομικού Προσώπου, δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου.

 

 

Η «τριανδρία» των κ.κ. Αντωνακόπουλου, Καραγιάννη, Σεϊντή βρέθηκε πρόσφατα στο γραφείο του δημάρχου Πύργου, όπου συζητήθηκαν εκτενώς θέματα που αφορούν στο λιμάνι του Κατακόλου αλλά και γενικότερα αυτοδιοικητικά ζητήματα. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου Νώντας Κυριαζής και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Ανδρέας Βγενόπουλος.

 

 

«Συνεχίζουμε, διευρύνοντας τη βάση συνεργασίας με πρόσωπα τα οποία έχουν επιδείξει δυναμισμό κι όρεξη για δουλειά και με νέους ανθρώπους» δήλωσε μετά τη συνάντηση ο δήμαρχος Πύργου. «Η εμπειρία που έχουμε, και ιδιαίτερα η προσωπική μου, κατατίθεται σε όλα τα νομικά πρόσωπα. Γι’ αυτό και έχω επιλέξει πλέον να είμαι μέλος στις διοικήσεις όλων των νομικών προσώπων. 

 

 

Είμαι ήδη στο Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Ερυμάνθου – όπου ήδη ξεκινήσαμε τη διερεύνηση των ζημιών και της λειτουργίας του έργου με τη βοήθεια πραγματογνωμόνων – θα παραμείνω ως μέλος στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και βεβαίως εκκρεμεί η συμμετοχή μου και στη ΔΕΥΑΠ» καταλήγει ο κ. Αντωνακόπουλος.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Καραγιάννης έχει μια μακρά πορεία σε διοικητικές θέσεις. Έχει υπηρετήσει δύο θητείες στη Διοικούσα Επιτροπή του ΕΒΕ Ηλείας έχοντας την αμέριστη εμπιστοσύνη του επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής που τον τίμησε με την ψήφο του. 

 

 

Δραστήριος και ανήσυχο πνεύμα, δεν σταμάτησε ποτέ την ενασχόλησή του με τα κοινά, καθώς έχει θέσει υποψηφιότητα τόσο σε εθνικές εκλογές με μεγάλο κόμμα, όσο και στις αυτοδιοικητικές εκλογές, πετυχαίνοντας μια πολύ καλή παρουσία.

 

 

Η παρουσία τόσο του κ. Καραγιάννη όσο και του κ. Σεϊντή στο νέο Δ.Σ. του Δ.Λ.Τ.Π.  δημιουργεί μια ισχυρή ομάδα «κρούσης», σε μια εποχή που το λιμάνι του Κατακόλου είναι έτοιμο να ανταπεξέλθει στις νέες προκλήσεις.

 

 

 
Φωτογραφία από την συνάντηση, η οποία αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου

 

 

       Ευχαριστούμε θερμά τους αναγνώστες μας για τις πληροφορίες και τις ειδήσεις που μας αποστέλλουν. Κατόπιν δημοσιογραφικής έρευνας και διασταύρωσης των πληροφοριών, τα δημοσιεύουμε όλα. 

 

 

       Εδώ, στο boreiaileia.blogspot.com τίποτα δεν "πνίγεται", τίποτα δεν "κουκουλώνεται". Όλα στο φως...

 

 

 

 

 

Καννής: "Ο κ. Αντωνακόπουλος είναι ο πρώτος Δήμαρχος της χώρας που εξαπάτησε κατ’ αυτόν τον τρόπο το Ελεγκτικό Συνέδριο"

 

 

 

Εκλογές ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας: "Εδώ γίνονται Σόδομα και Γόμορρα" - Σε αναβρασμό αρκετά ενεργά στελέχη

 

 

 

Νέος πρόεδρος στο Κατάκολο; Αλλάζει πρόεδρο το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου;

 

 

 

 

«Αμοιβή» έως 500 ευρώ σε όσους ξετρυπώσουν φοροφυγά... με κινητό

 

 

 

 

Πύργος: Φωνάζει η αντιπολίτευση - Απίστευτα πράγματα στον Δήμο Πύργου!

 

 

 

 

25η Μαρτίου: Συγκλόνισε δάσκαλος στην Ηλεία - Παρήλασε μόνος του με την ελληνική σημαία

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου