31/1/22

Δ.Τ. Δήμος Πηνειού: Απάντηση σε αίτημα ανεξάρτητου δημ. συμβούλου Πηνειού




 Δελτίο Τύπου

 

 Απάντηση σε αίτημα ανεξάρτητου δημ. συμβούλου Πηνειού


Με αφορμή το αίτημα που απέστειλε προς τον Δήμαρχο Πηνειού κ. Ανδρέα
Μαρίνο ο ανεξάρτητος δημ. σύμβουλος κ. Π. Θεοδωρακόπουλος, από το
Γραφείο Τύπου του Δημάρχου ανακοινώθηκαν τα εξής:

13χρονος εμβολιάστηκε και έχασε το 90% της όρασής του - Τώρα στρέφεται κατά του γαλλικού δημοσίου και της Pfizer!



 

Το ερώτημα που τίθεται μετά από κάθε τέτοια συγκλονιστική ιστορία που έρχεται στο προσκήνιο είναι: Ποιος τελικά θα αποζημιώσει τους μικρούς και τους μεγάλους που υπήρξαν οι «παράπλευρες απώλειες» ενός παγκόσμιου ιατρικού πειράματος.

«Βόμβα» από το Ισραήλ: Βάζει τέλος στα πιστοποιητικά εμβολιασμού - «Είναι άχρηστα και επικίνδυνα» λένε οι επιστήμονες

 


 

Το Ισραήλ, η χώρα-πρότυπο για πολλούς στην Ελλάδα, ετοιμάζεται να βάλει τέλος στα πράσινα πιστοποιητικά, καθώς όπως λένε οι επιστήμονες της χώρας είναι άχρηστα και επικίνδυνα. Οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν αυτή την εβδομάδα. 

Μπόνους 400.000 ευρώ σε κάθε ένα εργαζόμενο - Δείτε σε ποια εταιρία


 

 Mπόνους 44,3 εκατ. ευρώ  (50 εκατ. δολάρια) θα δοθεί στους περίπου 200 εργαζόμενους της εταιρείας Viva Wallet με την υπογραφή της συμφωνίας εξαγοράς της με από την JP Morgan.

Θα είναι η Ελλάδα το τελευταίο «προπύργιο» των «Big Pharma»; Ακυρώνει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στους υγειονομικούς η Βρετανία



 

Το τελευταίο «προπύργιο» των «Big Pharma» φαίνεται πως είναι η Ελλάδα, καθώς ενώ όλες οι χώρες σιγά-σιγά παίρνουν πίσω τα αυταρχικά μέτρα που υιοθέτησαν για την πανδημία, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ανακοινώνει σε ζωντανή μετάδοση απολύσεις υγειονομικών γιατί δεν έχουν κάνει το εμβόλιο. 

Εργαζόμενοι κερδίζουν 400 ευρώ επιδότηση - Πως θα κάνετε αίτηση



 

Την κατάρτιση και την πιστοποίηση εργαζομένων στις ελληνικές επιχειρήσεις, όσον αφορά στη δημιουργία και την αξιοποίηση εφαρμογών για φορητές συσκευές, προωθεί ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ), μέσα από το επιδοτούμενο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Κλαδικές και Λειτουργικές εφαρμογές κινητών και ο τρόπος αξιοποίησής τους από τις επιχειρήσεις».  

30/1/22

Πολιτικό "χαστούκι" Καννή σε Αργυρόπουλο - Απάντηση "κόλαφος" στο πολιτικό αφήγημα της Δημοτικής Αρχής



 

Με μια ιδιατέρως πολιτικά αιχμηρή δήλωση αποφάσισε να απαντήσει ο κ. Στάθης Καννής στην δήλωση του αντιδημάρχου Γ. Αργυρόπουλου σχετικά με έργα που πραγματοποιεί(;;;) η Δημοτική Αρχή Πύργου. 

(video) Λαϊκός ξεσηκωμός στον Καναδά κατά της υποχρεωτικότητας - Φυγαδεύτηκε ο Πρωθυπουργός!


Φωτογραφία αρχείου από διαδήλωση στον Καναδά

 

Με τον Καναδό πρωθυπουργό Τζάστιν Τριντό να βρίσκεται σε άγνωστη τοποθεσία, μετά τη φυγάδευσή του από την Οττάβα, συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα ο αποκλεισμός κρατικών κτιρίων στην πρωτεύουσα του Καναδά, από χιλιάδες πολίτες, που διακηρύσσουν την αντίθεσή τους στην απόφασή της κυβέρνησης να καταστήσει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό κατά του Covid-19.

Αναλυτικά οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ και ΟΠΕΚΑ έως 4 Φεβρουαρίου

 



Η πληρωμή των τακτικών επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ για τον Ιανουάριο τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου περιλαμβάνεται -μεταξύ άλλων- στον προγραμματισμό των καταβολών του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και των εποπτευόμενων Οργανισμών για την εβδομάδα 31 Ιανουαρίου-4 Φεβρουαρίου.

Καθηγητής Λουκίδης: «Μειώθηκαν οι εισαγωγές λόγω κορωνοϊού στα νοσοκομεία»

Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που νοσηλεύονται είναι άνω των 70 ετών

 


Για την εικόνα της πανδημίας του νέου κορωνοϊού στη χώρα τις τελευταίες ημέρες μίλησαν, ο καθηγητής Πνευμονολογίας Στέλιος Λουκίδης και ο καθηγητής φαρμακολογίας Ευάγγελος Μανωλόπουλος. 

Νέα δημοσκόπηση: Βουτιά στα ποσοστά αυτών των κομμάτων Ποια η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ



 

Μια νέα δημοσκόπηση, που διενήργησε η Palmos Analysis στον δήμο της Θεσσαλονίκης για λογαριασμό της εφημερίδας “Μακεδονία της Κυριακής” καταγράφει τα στοιχεία για την πρόθεση ψήφου.

 

Οπως φαίνεται κανένα κόμμα δεν είναι πάνω από το 29%

Κόντρα Γεραπετρίτη – Σκουρλέτη για Φουρθιώτη: “Δεν έχω κάτι να κρύψω” – “Παραιτηθείτε” (Βίντεο)



Κόντρα Γεραπετρίτη – Σκουρλέτη για Φουρθιώτη: Ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, τοποθετήθηκε στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας και αναφέρθηκε στην υπόθεση του Μένιου Φουρθιώτη, με αποτέλεσμα στη συνέχεια οι τόνοι να ανέβουν.

Ηλεία: Με κακοκαιρία έρχεται ο Φλεβάρης



     Κακοκαιρία για το ξεκίνημα του Φεβρουαρίου προβλέπει ο έγκυρος προγνώστης καιρού κ. Θοδωρής Κονδύλης και το γράφει στο ileiakairos.gr  

ΑΑΔΕ: Ερχονται οι ταμειακές «κλειστού τύπου» - Πότε θα τεθούν σε εφαρμογή και πώς θα λειτουργήσουν



 

Στη... φαρέτρα της ΑΑΔΕ για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής μπαίνουν οι ταμειακές «κλειστού τύπου». Πρόκειται μια σημαντική δράση που συμπεριλαμβάνεται στο Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας 2.0

Θεσσαλονίκη: Νέα τροπή στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης - Οι έξι «άγνωστοι» μάρτυρες

 


 

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη. 

29/1/22

Βγήκε το ΦΕΚ: Αυτά είναι τα νέα μέτρα που θα ισχύουν από Δευτέρα



 

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση με τα μέτρα που θα ισχύσουν από την ερχόμενη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 6:00 έως και τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 6:00.  

Κακοκαιρία: Απαγορευτικό απόπλου για Ζάκυνθο και Κεφαλονιά



 

 Λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στο Ιόνιο, απόψε, ανακοινώθηκε, απαγορευτικό απόπλου στις ακτοπλοϊκές γραμμές Ζακύνθου - Κυλλήνης και Πόρου - Κυλλήνης.  

Bruegel: Μπορεί η ΕΕ να επιβιώσει από διακοπή του ρωσικού φυσικού αερίου;


 


 

Στο φως της δημοσιότητας δόθηκε η ανάλυση του Ινστιτούτου «Bruegel» για το εάν η Ευρώπη μπορεί να επιβιώσει ανώδυνα χωρίς ρωσικό αέριο.

ΥΠΑΑΤ: Πρόσκληση για τη Βιολογική Γεωργία - Δείτε τις προθεσμίες για αιτήσεις



Από τις 16 Φεβρουαρίου έως τις 16 Μαρτίου θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις για ένταξη στο μέτρο της Βιολογικής Γεωργίας (Μέτρο 11 του ΠΑΑ 2014-2020) καθώς υπεγράφη η πρόσκληση από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιο Λιβανό και τη γ.γ. του υπουργείου, Χριστιάνα Καλογήρου.

Ο ΑΔΜΗΕ αναβαθμίζει την καλωδιακή σύνδεση Κυλλήνης – Ζακύνθου

 

 

Στην ενεργειακή θωράκιση και των Ιόνιων νησιών προχωρά άμεσα ο ΑΔΜΗΕ, ο οποίος ξεκίνησε ήδη τη διαγωνιστική διαδικασία για ένα ακόμη σημαντικό επενδυτικό έργο, που αφορά στην αντικατάσταση της Γραμμής Μεταφοράς Κυλλήνης-Ζακύνθου με νέα καλωδιακά συστήματα υπερσύγχρονης τεχνολογίας.

To νέο σχέδιο δράσεων τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

 

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Αγροτικής Ανάπτυξης ¨Ηλιδας Θανάσης Γεωργόπουλος ενημερώθηκε για το σχέδιο δράσης τουριστικής προβολής της Περιφέρειας

 

Tο νέο σχέδιο δράσεων τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας παρουσιάστηκε την Τετάρτη στους Δήμους της Περιφέρειας. 

Τουρκία: Πέθανε από επιπλοκές της COVID-19 τετραπλά εμβολιασμένος γιατρός!



 

Ο τετραπλά εμβολιασμένος Τούρκος παθολόγος Αλί Κουρτ, που εργαζόταν στο νοσοκομείο της πόλης του Ερζερούμ στην ανατολική Τουρκία, πέθανε από πολυοργανική ανεπάρκεια εξαιτίας επιπλοκών της Covid-19, μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ. 

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο γιατρός νοσηλεύτηκε και κατέληξε στο νοσοκομείο όπου εργαζόταν.

Κυπαρισσία: Καρχαρίας έπεσε στα δίχτυα ψαρά

 


 

Ένας καρχαρίας έπεσε στα δίχτυα ψαρά χθες στη θαλάσσια περιοχή του Καρτελά στην Κυπαρισσία. Την φωτογραφία δημοσίευσε ο επαγγελματίας αλιέας, Κώστας Ροϊλός.

Ελληνικό: Σκυλάκι έπαθε ηλεκτροπληξία από ηλεκτροφόρα καλώδια και πέθανε



 

Ηλεκτροπληξία έπαθε ένας σκύλος, ερχόμενος σε επαφή με ηλεκτροφόρα καλώδια που είχαν πέσει στο δρόμο στο Ελληνικό.

"Πόλεμος" στα Ίμια - Προκαλεί η Τουρκία με NAVTEX στο Καστελόριζο και ξεκινά άσκηση με πραγματικά πυρά!



 

Κλιμακώνει την ένταση η Τουρκία, καθώς με νέα NAVTEX μιλά για αποστρατικοποίηση συμπλέγματος Καστελόριζου και την ίδια ώρα ανακοινώνει ασκήσεις με πραγματικά πυρά.

«Πανστρατιά» υπουργών κατά Χ.Στυλιανίδη για να διασωθεί... ο Κ.Μητσοτάκης

 


 

Είναι ξεκάθαρο ότι κάποιος υπουργός πρέπει να «πληρώσει» το κυβερνητικό μπάχαλο που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Ελπίς», καθώς δεν γίνεται να κατηγορείται μόνο ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης. 

28/1/22

Προφυλακίστηκε 40χρονος για αποπλάνηση 14χρονης – Τους έπιασαν στο ξενοδοχείο, ήταν φίλος της οικογένειας

 


 

Η υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, έσπευσε άμεσα και την περασμένη Κυριακή πέρασαν χειροπέδες στο 40χρονο άνδρα ο οποίος ήταν φίλος της οικογένειας της 14χρονης που αποπλάνησε.

Στάθης Καννής: "Ο ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΧΡΗΣΙΜΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ"



 

 Ανακοίνωση του κ. Στάθη Καννή επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Πύργου "Μπορούμε" 

(video) Air Yacht: Το ιπτάμενο superyacht της Lazzarini Design κινείται με στυλ σε θάλασσα και αέρα



 

 

Το Air Yacht, το νέο concept της Lazzarini Design είναι ένα φουτουριστικό ιπτάμενο σούπερ γιοτ, που υποστηρίζεται από δύο αερόπλοια γεμάτα ήλιο. Σχεδιασμένο να κινείται με στυλ τόσο στον ωκεανό όσο και στον ουρανό, μπορεί να φιλοξενήσει 22 επισκέπτες στις 11 καμπίνες του.

Ηλεία: Σύντομη επιδείνωση του καιρού το Σάββατο


Για σύντομη επιδείνωση προειδοποιεί ο έγκυρος προγνώσυης καιρού Θοδωρής Κονδύλης στο ileiakairos.gr

 

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού περιμένουμε το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022, καθώς βαρομετρικό χαμηλό θα κινηθεί νοτιοανατολικά και θα δώσει βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά σε μεγάλα υψόμετρα. Τα φαινόμενα γρήγορα το απόγευμα θα περιοριστούν και μέχρι το βράδυ θα σταματήσουν παντού. 

Εσπεριδοειδή | Στον πάγο τα δέντρα - Σε απόγνωση οι παραγωγοί



 

Σε πλήρη οικονομική καταστροφή οδηγούνται οι αγρότες της Αργολίδας και της Λακωνίας, μετά τον καταστροφικό παγετό που έπληξε και αυτές τις περιοχές, οι οποίοι είδαν τις δενδροκαλλιέργειές τους και ειδικά τα ασυγκόμιστα  εσπεριδοειδή  αλλά και τα κηπευτικά να παγώνουν.

Πολίτες πήγαν να λιντσάρουν Πακιστανό ληστή στη Θεσσαλονίκη και τον έσωσαν αστυνομικοί (βίντεο)



Έχει ξεφύγει η κατάσταση με τους παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα, με τους πολίτες πλέον να παίρνουν την τύχη τους στα χέρια τους. 

27/1/22

Επανέρχεται η μουσική και απελευθερώνεται το ωράριο στην εστίαση – Τι θα γίνει με τα γήπεδα

 


Εκτακτες ανακοινώσεις για τα μέτρα της πανδημίας έκανε στις 17:30 ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης. Ο υπουργός δήλωσε πως από τις 30 Ιανουαρίου επανέρχεται η μουσική και απελευθερώνεται το ωράριο στην εστίαση, αλλά παραμένει μόνο για καθήμενους.

Δελτίο Τύπου - Απαντήσεις για τις "αναθέσεις" και τις "προσλήψεις" υπάρχουν;


Δελτίο Τύπου 


Απαντήσεις για τις "αναθέσεις" και τις "προσλήψεις" υπάρχουν;

Είναι δυνατόν ο δήμαρχος της πόλης (η αυτός που χειρίζεται το προφίλ) να μην γνωρίζει ότι οι ΚΟΙΝΣΕΠ έχουν ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ καθορισμένο ΚΕΡΔΟΣ;( φοβάται να μάθει ο κόσμος ότι οι εθελοντές δεν είναι τόσο εθελοντές;)

«Εμφύλιος» στη ΝΔ: Νέα επίθεση Γ.Πατούλη κατά Κ.Μητσοτάκη και μελών του υπουργικού συμβουλίου

 


 

Ένας «εμφύλιος» έχει ξεσπάσει στη Νέα Δημοκρατία μετά το κυβερνητικό μπάχαλο στην κακοκαιρία «Ελπίς», καθώς το Μαξίμου φρόντισε να δώσει ως μόνο υπεύθυνο την περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, ώστε να προστατεύσει τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. 

26/1/22

Λογαριασμός σοκ σε Λαρισαίο χοιροτρόφο | Για 31 ημέρες καλείται να πληρώσει στη ΔΕΗ 10.507 ευρώ!



 

 Οι λογαριασμοί ρεύματος, ειδικά σε επιχειρήσεις, προκαλούν σοκ, με τους επαγγελματίες να αναρωτιούνται ευλόγως πώς γίνεται να είναι μια παραγωγική εταιρεία βιώσιμη όταν με το «καλημέρα» χρεώνεται 350 ευρώ ημερησίως μόνο για την ενέργεια.  

(video) Μιχαλακόπουλος: "Γιατί προσέφυγα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση"



 

       Αυτό είναι το video με το οποίο ο κ. Χάρης Μιχαλακόπουλος εξηγεί τους λόγους που προσέφυγε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου - Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου. 

Δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης: Ανοικτά τα σχολεία την Πέμπτη



 

 Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης ενημερώνει :

 Με απόφαση της ΠΕ Ηλειας αύριο  Πέμπτη 27/01 όλες οι σχολικές μονάδες (Παιδικοί Σταθμοί, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια, και ΔΙΕΚ) θα λειτουργήσουν κανονικά (δια ζώσης).

Ντροπή! Κόστισαν 500.000 € - Παρκαρισμένα τα «θηρία» του Γ.Πατούλη που θα μας «έσωζαν» -

Ποια είναι η μυστηριώδης GRGenesis Facility Management;

 


Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τη φιέστα που έγινε λίγες ημέρες πριν «χτυπήσει» η κακοκαιρία «Ελπίδα» την χώρα από Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, ο οποίος παρουσίασε τα «θηρία» του, λέγοντας ότι ο «μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας είναι σε πλήρη ετοιμότητα». 

Έκρηξη στα ΕΛΠΕ Ελευσίνας



 

Έκρηξη στα ΕΛΠΕ στην Ελευσίνα σημειώθηκε πριν από λίγο, σύμφωνα με τον 902.gr


Στο σημείο εκδηλώθηκε πυρκαγιά, για την οποία γίνεται προσπάθεια κατάσβεσης της.

Ηλεία: Ακραίες συνθήκες παγετού με ρεκόρ -7,6 βαθμούς Κελσίου

 


 

Ακραίες συνθήκες παγετού καταγράφηκαν το πρωί της Τετάρτης 26 Ιανουαρίου 2022.

Υπόθεση 24χρονης: Η αστυνομία ψάχνει «ροζ» βίντεο σε κινητά τηλέφωνα



 

Με υψηλές ταχύτητες συνεχίζεται η έρευνα για την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού της 24χρονης αλλά και το κύκλωμα μαστροπείας και διακίνησης ναρκωτικών. Δυο υποθέσεις που συνδέονται, καθώς η έρευνα για το κύκλωμα προέκυψε μέσα από την καταγγελία της Γεωργίας Μπίκα για όσα έζησε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ενώ στις δυο υποθέσεις φέρονται να εμπλέκονται ίδια πρόσωπα.

25/1/22

Απίστευτη δήλωση: Η βουλευτής της ΝΔ Κ.Παπακώστα ζητά να επιβληθούν πρόστιμα στους οδηγούς που μπήκαν στην Αττική Οδό!



Σε μια αδιανόητη δήλωση προχώρησε η βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα, το πρωί της Τρίτης, όπου ζήτησε ευθαρσώς να επιβληθούν πρόστιμα στους οδηγούς που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό με ευθύνη πρώτα και κύρια της κυβέρνησης και κατά δεύτερο λόγο των της διαχειρίστριας εταιρείας της Αττικής Οδού που δεν έκλεισαν τον οδικό άξονα όταν έπρεπε.

Κομισιόν: Πακέτο οικονομικής βοήθειας στην Ουκρανία


 

Νέο πακέτο οικονομικής βοήθειας προς την Ουκρανία, μέσω έκτακτης ανάγκης και επιχορηγήσεων, ύψους 1,2 δισ. ευρώ, ανακοίνωσε σήμερα η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Ακρίβεια: Η παγωνιά βάζει «φωτιά» στους οικογενειακούς προϋπολογισμούς


 


Με τη χώρα να βρίσκεται στην «κατάψυξη» για τουλάχιστον τις επόμενες μέρες, οι φόβοι ότι η ακρίβεια θα χτυπήσει με ένταση κορυφώνονται.

ΕΚΠΑ: Τι γνωρίζουμε για την υποπαραλλαγή Όμικρον 2



 

Στις ειδήσεις της πανδημίας COVID-19 προστέθηκε πρόσφατα και ένας νέος όρος: η υποπαραλλαγή Όμικρον 2. 

«Αποδιοπομπαίο τράγο» ψάχνει η κυβέρνηση για την τραγική της ανικανότητα

Κυβέρνηση και φιλοκυβερνητικός Τύπος προσπαθούν συντονισμένα να επιρρίψουν αλλού τις ευθύνες



 

 

Συνολική μετάθεση των ευθυνών της διάλυσης του κρατικού μηχανισμού θα επιχειρηθεί σύμφωνα με πληροφορίες του pronews.gr, στον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη, τον οποίο έφερε η κυβέρνηση ως «μεταγραφή» μετά την καταστροφή από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού ως «σωτήρα», αλλά και τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη. 

Απέκλεισαν εργαζομένους των Δήμων από τα δωρεάν self-test: Σκληρή κριτική από την ΠΟΕ-ΟΤΑ



Για «σειρά λαθών, προχειρότητα και εν τέλει ανικανότητα» εγκαλεί η ΠΟΕ-ΟΤΑ την Κυβέρνηση σε Επιστολή που απέστειλε την 24η Ιανουαρίου τους Υπουργούς Μάκη Βορίδη, Θάνο Πλεύρη και Νίκη Κεραμέως.

Οργισμένη ανακοίνωση Π.Ο.Ε.Σ. (Ένοπλες Δυνάμεις) κατά κυβέρνησης: «Αποδειχθήκατε ανεπαρκείς - Μην παίζεται με την υπομονή μας»



Μια οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.) για το κυβερνητικό μπάχαλο. 

24/1/22

Ανοικτά στην Ηλεία - Πού θα είναι κλειστά τα μαγαζιά και οι τράπεζες την Τρίτη

Εξαιρούνται τα σούπερ-μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων για τα οποία θα ισχύει ωράριο από τις 10:00 έως και τις 18:00 

 

 


Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανακοινώνει ότι, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και της ισχυρής χιονόπτωσης και για την προστασία της δημόσιας ασφάλειας, αύριο, Τρίτη 25/01/2022, θα παραμείνουν σε αργία (κλειστά) καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας τα καταστήματα λιανικού εμπορίου και τα τραπεζικά καταστήματα.    

Σύγκρουση τρένου με τραυματίες



 

Ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ με αμαξοστοιχία Λιβαδειάς και Τιθορέας, κοντά στο σταθμό του ΟΣΕ.