24/2/21

Κερδίζουν τις εντυπώσεις Ε.Σ.Η. και Γ. Μαραγκός με την προσφορά για e-shop που πέτυχαν για τα μέλη τους - Δωρεάν υπολογιστής και 0 έξοδα φακέλου!

 Συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα ο Επιχειρηματικός Σύλλογος με καινοτόμες ιδέες...  


του Δημήτρη Παπαφώτη 

 

Το boreiaileia.blogspot.com θεωρεί πως όλα δείχνουν ότι ο Επιχειρηματικός Σύλλογος Ηλείας και ο πρόεδρός του κ. Γιώργος Μαραγκός βάλθηκαν να εκπλήσσουν ευχάριστα τα μέλη του συλλόγου κάθε φορά που τους δίνεται η ευκαιρία. 

Πριν λίγες ημέρες, ανακοίνωσαν επίσημα μια εντυπωσιακή συμφωνία που πέτυχαν για τα μέλη τους και αφορά το νέο πρόγραμμα που επιδοτεί την κατασκευή e-shop και την απόκτηση σχετικού εξοπλισμού. 

 

Ο κ. Γιώργος Μαραγκός δήλωσε στο boreiaileia.blogspot.com πως η συγκεκριμένη προσφορά κατέστη δυνατή χάριν στις διαπραγματεύσεις που πραγματοποίησε το Δ.Σ. του συλλόγου με ιδιωτικές εταιρίες κατασκευής e-shop. 

 

Ο κ. Γιώργος Μαραγκός μας είπε: "Η συμφωνία που πετύχαμε είναι εξαιρετική, επειδή επιτρέπει στα μέλη του συλλόγου μας να αποκτήσουν όχι μόνο ένα σύγχρονο και καλοσχεδιασμένο e-shop αλλά και ηλεκτρονικό εξοπλισμό, όπως υπολογιστή γραφείου ή laptop, εντελώς δωρεάν έως το ποσό των 1.000 ευρώ! Και όλα αυτά με μηδενικό κόστος φακέλου.  

 

Όλα τα αναλαμβάνει η κάθε εταιρία που θα παραπέμψουμε τα μέλη μας. Ακούμε στην αγορά διάφορα ..."περίεργα" για τα έξοδα φακέλου. Υπάρχουν κάποιοι που ζητούν 300 ευρώ μόνο και μόνο για να σου ετοιμάσουν το φάκελο... 

 

Ο πρόεδρος του Ε.Σ.Η. κ. Γιώργος Μαραγκός

Για αυτό και κάτι τέτοια σαν αυτό αποφασίσαμε να δράσουμε και να προστατέψουμε οικονομικώς τα μέλη μας. Μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις τα καταφέραμε. Τέλος να προσθέσω ότι μπορεί να ωφεληθεί από αυτό το πρόγραμμα οποιοσδήποτε γίνει μέλος του Ε.Σ.Η. έστω και τώρα". 

 

Σε αυτό το σημείο, το boreiaileia.blogspot.com σας θυμίζει ότι ο Επιχειρηματικός Σύλλογος Ηλείας είχε επιτύχει αντίστοιχη συμφωνία με μελετητικό γραφείο της περιοχής μας για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ των 30 εκατ. 

 

Τα μέλη του συλλόγου πλήρωναν για έξοδα φακέλου μόνο 100 ευρώ. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι πριν πληρωθεί οτιδήποτε, το μελετητικό γραφείο πληροφορούσε τον ενδιαφερόμενο για το πόσο υψηλή βαθμολογία συμπλήρωνε και πόσες πιθανότητες είχε να εκταμιεύσει τελικά τα χρήματα του βοηθήματος. Έτσι, πολλοί ήταν εκείνοι που γλύτωσαν τα περιττά έξοδα και κυρίως δεν έτρεφαν φρούδες ελπίδες...  

 

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήστε με τον 

Γεν. Γραμματέα του Συλλόγου κ. Αγαθοκλή Κωτσάκη σε ώρες γραφείου στα 

τηλέφωνα  26210-34683  και   6983 915 745   


Διαβάστε με ένα κλικ στον τίτλο σχετικά με Γιώργος Μαραγκός 

 

"Καταπέλτης" ο Γιώργος Μαραγκός για τον τρόπο που μοιράστηκαν τα χρήματα από το πρόγραμμα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας



"Ισχύς εν τη ενώσει" Επιτυχία του Επιχειρηματικού και τεσσάρων Εμπορικών Συλλόγων της Ηλείας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου