30/12/19

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Θοδωρή Βασιλόπουλου

Στην ανατολή του 2020 … 


"Να αδράξουμε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται"...


Στην ανατολή του 2020 …   πρέπει να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας και να εργαστούμε συλλογικά, με όραμα και σχέδιο για τον τόπο μας.



Να αδράξουμε τις ευκαιρίες που  παρουσιάζονται και να δώσουμε τη μάχη της ανάπτυξης, της παραγωγικότητας, της δημιουργίας.



Η Αγροτική οικονομία μας, μαζί βέβαια και με τους άλλους παραγωγικούς τομείς, αποτελεί τον βασικό πυλώνα όπου πρέπει να στηριχθεί η νέα ανάπτυξη.


Προτεραιότητά μας λοιπόν θα πρέπει να είναι η διεκδίκηση ευρωπαϊκών κονδυλίων-προγραμμάτων για επενδύσεις στον πρωτογενή τομέα , την εξωστρέφεια και την καινοτομία, ώστε να δημιουργηθούν νέες ποιοτικές θέσεις εργασίας. 



Οι αγρότες- παραγωγοί μας θα πρέπει να υποστηριχθούν ώστε να προβάλλουν και να προωθήσουν τα άριστης ποιότητας αγροτικά & κτηνοτροφικά προϊόντα τους και να δημιουργήσουν μεταξύ τους οργανωμένες ομάδες παραγωγών. 



Ως νέα Περιφερειακή Αρχή, με υπευθυνότητα, σοβαρότητα, εμπειρία και αποτελεσματικότητα, θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για την ισόρροπη περιφερειακή ανάπτυξη. 



Διδασκόμαστε από τα λάθη μας, οπλιζόμαστε με τη δύναμη που μας δίνουν οι συμπατριώτες μας και προχωράμε ακόμη πιο δυναμικά.



 Είμαι βέβαιος πως θα έχουμε έναν καλύτερο χρόνο, για την Δυτική Ελλάδα .


Αποχαιρετώντας το 2019 ας αφήσουμε στο παρελθόν ότι μας θλίβει και ας κρατήσουμε μόνο τις όμορφες στιγμές…


Υγεία και προκοπή σε όλους


Χρόνια Πολλά, Καλή χρονιά.






Διαβάστε πρόσφατα άρθρα μας 








Επιτέλους, καλά νέα για την Πηνεία!







Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο

boreiaileia.blogspot.com για την ανάπτυξη στη βόρεια Ηλεία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου