11/12/19

Προσοχή! Ψυχοπαθής κυκλοφορεί ελεύθερος στο Κάστρο!

Και τρίτο θύμα μέσα σε λίγες εβδομάδες... 




Η κτηνωδία δεν έχει τέλος στο Κάστρο! (παλαιότερη φωτογραφία)



Το boreiaileia.blogspot.com σοκαρισμένο από την κτηνωδία, που δεν έχει τέλος στο όμορφο χωριό του Κάστρου, σας ενημερώνει για νέο θύμα δηλητηρίασης αθώων τετράποδων στο χωριό του Κάστρου. 



Με την οργή, τον αποτροπιασμό και τη θλίψη να εναλλάσσονται συνεχώς μέσα μας,
γίναμε μάρτυρες για άλλη μια φορά των αποτελεσμάτων της δράσης κάποιου ανώμαλου  ψυχασθενούς, ο οποίος συνεχίζει απτόητος να δολοφονεί άκακα και αθώα πλάσματα. 



Αυτήν τη φορά, το θύμα του ήταν ένας δεσποζόμενος σκύλος, ο "Πάκος". Ήταν το πιο αγαπητό σκυλάκι για τους Καστρινούς. 



Αν και δεσποζόμενος, συχνά κυκλοφορούσε ελεύθερος στο Κάστρο, μοιράζοντας ευχάριστα συναισθήματα σε κάτοικους και επισκέπτες, με τα παιχνιδιάρικα καμώματά του. 



Πάντα φιλικός και χαδιάρης με όλους. Ακόμη και με παντελώς άγνωστους σε αυτόν ανθρώπους. 



Αλλά και με τις ...γάτες! Σαστισμένες έβλεπαν μπροστά τους, έναν σκύλο που όχι μόνο δεν τις γάβγιζε αλλά κουνούσε την ουρά του και χοροπηδούσε δεξιά και αριστερά, καλώντας τες με τον τρόπο του να παίξουν μαζί του!  



Πραγματικά, πόσο άρρωστος ψυχικά πρέπει να είναι εκείνος που αποφάσισε να του στερήσει τη ζωή με ένα τόσο φρικτό και επώδυνο τρόπο...  



Ο "Πάκος" είχε δηλητηριαστεί ξανά πριν λίγες εβδομάδες. Τότε όμως, ο ιδιοκτήτης του είχε προλάβει με την κατάλληλη θεραπεία να τον σώσει. 



Η συνεχιζόμενη δράση του ανθρωπόμορφου τέρατος στο Κάστρο, είναι ντροπή για αυτό το πανέμορφο χωριό και την κοινωνία του. 


Τα στόματα επιβάλλεται να ανοίξουν. Όποιος γνωρίζει το παραμικρό πρέπει να μιλήσει.  


Είναι θέμα αξιοπρέπειας για τους Καστρινούς να βάλλουν τέλος στη δράση αυτού του διεστραμμένος "συνανθρώπου" μας, ο οποίος αντλεί ευχαρίστηση από τις φρικώδεις δολοφονίες αθώων πλασμάτων...  



Το boreiaileia.blogspot.com δεν θα σταματήσει να διατηρεί το θέμα στην επικαιρότητα, έως ότου ο διεστραμμένος καταγγελθεί και μηνυθεί. 
Καλό ταξίδι Πάκο. Σίγουρα πήγες σε καλύτερο κόσμο από αυτόν των "ανθρώπων".  



 



Ενημέρωση άρθρου. Λίγες ημέρες αργότερα από τη δημοσίευση αυτού του άρθρου, κάποιος δηλητηρίασε δύο κυνηγόσκυλα! Ευτυχώς, ο ιδιοκτήτης τους πρόλαβε να τα σώσει την τελευταία στιγμή. Επικήρυξε τον δράστη με 1.000 ευρώ. 






 





Διαβάστε σχετικά άρθρα μας, για την κτηνώδη συμπεριφορά κάποιων "συνανθρώπων" μας

 
Φρίκη στο Κάστρο!  




Φρίκη χωρίς τέλος στο Κάστρο




Προσοχή! Ανθρωπόμορφο τέρας κυκλοφορεί στην Ανδραβίδα








Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο 

boreiaileia.blogspot.com για την ανάπτυξη στη βόρεια Ηλεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου