20/12/19

Χριστούγεννα μέσα στην "Κόλαση" της δυσοσμίας για τους κατοίκους των Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών!

Δεν "ιδρώνει το αυτί" εκείνων που μολύνουν το περιβάλλον. Γιατί άραγε;  




Από την δυναμική παρουσία των κατοίκων στο Δ.Σ. του Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης.


Το boreiaileia.blogspot.com σας ενημερώνει για την εξοργιστική και απαράδεκτη για ευρωπαϊκό κράτος κατάσταση, όπου ετοιμάζονται να περάσουν τις θείες ημέρες των Χριστουγέννων, όπως λένε οι ίδιοι οι κάτοικοι στην ευρύτερη περιοχή των Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών. 



Αιτία είναι η αποπνικτική δυσοσμία με την οποία επιβαρύνεται όλη η περιοχή, σύμφωνα με αναλυτική μελέτη που δημοσίευσε το Πανεπιστήμιο Πατρών.  



Δυσοσμία, η οποία σύμφωνα πάντα με την έκθεση του Πανεπιστημίου, έχει πολύ μεγάλες επιπτώσεις στην υγεία όσων την εισπνέουν. Όλων. 



Μεγάλων αλλά και μικρών παιδιών! Συγκεκριμένα, όπως γράφει η έκθεση του Πανεπιστημίου Πατρών, "Η επιβάρυνση στην υγεία είναι χωρίς κατώφλι"!!!   



Από πού αντλούν την βεβαιότητα και συνεχίζουν τις πράξεις τους ανενόχλητοι, εκείνοι που μολύνουν το περιβάλλον;   



Τι συμβαίνει;  Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας που είναι υπεύθυνη θα κάνει κάτι, τώρα που ανέλαβε η νέα Περιφερειακή Αρχή του κυρίου Φαρμάκη; 



Είναι γνωστές οι θέσεις τόσο του ίδιου όσο και του κ. Πρωθυπουργού για ανάπτυξη με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον. 



Περιμένουμε να δούμε πράξεις...  



Το boreiaileia.blogspot.com δεν θα σταματήσει να προβάλλει τα δίκαια αιτήματα των κατοίκων. Δεν θα σταματήσει να προβάλλει την απίστευτη βαρβαρότητα που συμβαίνει στον τόπο μας την Ηλεία, όπως οι ίδιοι οι κάτοικοι καταγγέλλουν σε κάθε ευκαιρία που θα τους δοθεί!



Ο σεβασμός στο περιβάλλον, πρέπει να αποτελεί την πυξίδα για κάθε επενδυτική και οικονομική δραστηριότητα, εάν θέλουμε η Πατρίδα - κοινωνία μας να έχει μέλλον.  



Το boreiaileia.blogspot.com  ζητά από όλους τους Ηλείους να ενώσουν τις φωνές τους, για να ενισχύσουν τον αγώνα των κατοίκων για μια φυσιολογική ζωή, που οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι την στερούνται στην κατά τα άλλα πανέμορφη περιοχή των Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών.





Δείτε τι έγινε στη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη με ένα κλικ στον τίτλο 

 
Ώρα μηδέν για τους Αγίους Θεοδώρους και τη βόρεια Ηλεία!





Διαβάστε πρόσφατα σχετικά άρθρα μας 














Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου