21/8/19

Ταξίδι για 81χρονη Κυλλήνη - Κεφαλονιά με windsurf

" Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός ", λέει δαμάζοντας τα κύματα 









Το boreiaileia.blogspot.com σας πληροφορεί με χαρά για τον διάπλου Κεφαλονιάς - Κυλλήνης με windsurf, που θα  πραγματοποιήσει σε λίγες ημέρες, μια 81χρονη Κεφαλονίτισσα.   




Ο λόγος για την κυρία Αναστασία Γερολυμάτου. Στα 81 χρόνια, με πολλή όρεξη για ζωή, αποφάσισε να αποδείξει,  πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και τίποτε άλλο.  




Ένα πλήθος εθελοντών από την Κεφαλονιά εμφανίστηκαν για να τη βοηθήσουν στη δύσκολη προσπάθειά της, μόλις πληροφορήθηκαν την απόφασή της να διασχίσει 18 ναυτικά μίλια μέχρι την Κυλλήνη!   





Σπουδαία ευκαιρία για τουριστική προβολή 




Είδαν, πολύ σωστά, ότι αυτή η προσπάθεια διάπλου είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να προβληθεί ο τόπος τους. Η πανέμορφη Κεφαλονιά.   




Για αυτόν το λόγο, έχουν καλεσμένους δημοσιογράφους. Θα επιβαίνουν σε ένα σκάφος, το οποίο θα συνοδεύει την Αναστασία κατά την προσπάθειά της.  








Το όλο εγχείρημα θα βιντεοσκοπηθεί και θα προβληθεί σε μεγάλη πλατεία του νησιού στις 31 Αυγούστου.   



 

Εκεί, θα γίνει ένα μεγάλο πάρτι με μουσική, που προετοιμάζουν πυρετωδώς οι εθελοντές.  




Βέβαια, η είδηση για την προσπάθεια της 81χρονης windsurfer έχει ήδη διαδοθεί εντός και εκτός Ελλάδας.  



Από τον καιρό εξαρτάται το ποια ημέρα θα ξεκινήσει η προσπάθεια του διάπλου, από την Σκάλα της Κεφαλονιάς. Υπολογίζεται μετά τις 25 Αυγούστου.   




Η Αναστασία μόλις ολοκληρώσει το ταξίδι της θέτει υποψηφιότητα για ρεκόρ Guinness!   




Το boreiaileia.blogspot.com εύχεται καλή επιτυχία στη σύγχρονη "Αμαζόνα των κυμάτων" και συγχαίρει κάθε έναν που συμπαρίσταται στον ωραίο αγώνα που δίνει.  












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου