20/8/19

Γιάννης Λέντζας στο boreiaileia.blogspot.com "Δικαιώθηκε απόλυτα η επιλογή μου"

"Συγκλονιστική η μαζική προσέλευση των δημοτών στην Αγία Σοφία"    


"Χτυπήσαμε τον τοπικισμό και αναδείξαμε το μνημείο"  



Το boreiaileia.blogspot.com επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Ανδραβίδας - Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα για να τον συγχαρεί για την ορκωμοσία του και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στην άσκηση των καθηκόντων του. 





Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας μας, τον ρωτήσαμε για το εάν έμεινε ευχαριστημένος από την ανταπόκριση των δημοτών στο ανοιχτό κάλεσμα που είχε απευθύνει για την ορκωμοσία στο χώρο της Αγίας Σοφίας.  




" Ήταν συγκλονιστική η μαζική προσέλευση των κατοίκων του Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης.  



Νιώθω ιδιαίτερα ευτυχής, επειδή οι δημότες δικαίωσαν την πολιτική επιλογή μου για να τελεστεί η ορκωμοσία σε ένα από τα γνωστότερα μνημεία του τόπου μας!   



Έτσι, πετύχαμε ένα διπλό στόχο.  



Πρώτον, είπαμε ένα μεγάλο ΟΧΙ στον τοπικισμό, που τόσα δεινά έφερε στον τόπο μας.   



Δεύτερον, καταφέραμε να αναδείξουμε ένα σπουδαίο πολιτιστικό μνημείο του Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης", μας δήλωσε και ζήτησε να μεταφέρουμε τα λόγια του ακριβώς όπως τα είπε.



Και εμείς στο boreiaileia.blogspot.com αυτό ακριβώς κάνουμε. Ας ευχηθούμε για άλλη μια φορά σε όλους τους εκλεγμένους του Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης καλή επιτυχία στο έργο τους. 





Διαβάστε πρόσφατα άρθρα μας 














Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο boreiaileia.blogspot.com για την ανάπτυξη στη βόρεια Ηλεία



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου