2/8/19

Σάββατο 3 Αυγούστου "Μεσαιωνικές Νύχτες" στο Κάστρο Χλεμούτσι

Μην χάσετε μια μοναδική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους 






Εκπληκτικό το ηλιοβασίλεμα στο Χλεμούτσι 





Το boreiaileia.blogspot.com σας συνιστά να μην χάσετε την εκδήλωση "Μεσαιωνικές Νύχτες", η οποία εντάσσεται στο 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Ανδραβίδας - Κυλλήνης, στη βόρεια
Ηλεία.  



Παρακολουθήσαμε την εκδήλωση και σας προτείνουμε, χωρίς την παραμικρή επιφύλαξη, να πάρετε τα παιδιά σας και να ανηφορίσετε στο πανέμορφο Κάστρο Χλεμούτσι.  



Αυτό το Σάββατο 3 Αυγούστου είναι η τελευταία ημέρα για φέτος.





Οι πολύχρωμες φορεσιές εποχής, τα λάβαρα, οι μουσικές κάτω από τα τείχη του Κάστρου φαντάζουν "μαγικά" στα μάτια των μικρών παιδιών. 



Βρεθήκαμε στο μαγευτικό Κάστρο Χλεμούτσι τόσο στην πρώτη ημέρα έναρξης Σάββατο 20 Ιουλίου, όσο και στη δεύτερη ημέρα της εκδήλωσης 27 Ιουλίου. 



Πρώτα, θέλουμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στον καλλιτεχνικό διευθυντή κύριο Γιώργο Βούκανο για το συνολικό αποτέλεσμα, όπως και στην κυρία Άντα Αθανασοπούλου για τη μοναδική ερμηνεία. 



Άντα Αθανασοπούλου, απλά εκπληκτική 




Επίσης, πρέπει να συγχαρούμε τον κύριο Kristo Defrim Hasa για τα σκηνικά αλλά και τα μέλη του Συλλόγου Αναβιώσεων "Γκιόστρα" από τη Ζάκυνθο, οι οποίοι με την ενθουσιώδη  συμμετοχή τους κάνουν αξέχαστη τη βραδιά στους θεατές των δρώμενων.  





Η ιταλική γυναικεία χορωδία κερδίζει τις εντυπώσεις και μαγνητίζει το νου με τους ύμνους εποχής που ερμηνεύει




Ιδιαίτερη αναφορά, νιώθουμε την ανάγκη να κάνουμε, για την ιταλική γυναικεία χορωδία που συμμετέχει, υπό την διεύθυνση του κυρίου Richard J. Sigmund.  

Ερμηνεύουν με μυστηριακή κατάνυξη ύμνους εποχής. Το αποτέλεσμα για τους θεατές είναι να κάνουν ένα νοητό ταξίδι στον χρόνο, ακόμη και εκείνοι που δεν είναι εξοικειωμένοι με τέτοιου είδους ακούσματα. 



Τέλος, οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην Ομάδα Τοξοβολίας της Αθλητικής Ένωσης Λεχαινών και στον προπονητή Παναγόπουλο Αλέξη. 



Συμμετέχουν στα δρώμενα και δίνουν την ευκαιρία στους μικρούς επισκέπτες να γνωρίσουν την τοξοβολία!  







Οι τοξοβόλοι των Λεχαινών προσφέρουν μεγάλη χαρά στους μικρούς επισκέπτες 





Η χαρά των λιλιπούτειων "Γουλιέλμων Τέλων" δεν περιγράφεται, όταν έρθει η σειρά τους να ρίξουν με αληθινό τόξο σε ένα μεγάλο στόχο, ο οποίος έχει στηθεί εκεί για αυτούς!  




Ελάτε το Σάββατο το απόγευμα στο Κάστρο Χλεμούτσι. Χαρίστε στα παιδιά σας αλλά και στον εαυτό σας μια μοναδική εμπειρία για αυτό το καλοκαίρι.   



Μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας ελαφρύ μπουφάν, ιδίως για τα παιδιά. Είναι απαραίτητο όταν πέφτει ο ήλιος στο Χλεμούτσι . Ακόμη και αν έχει καύσωνα την ημέρα.   



Καλύτερη ώρα προσέλευσης, λίγο μετά τις 7.00 το απόγευμα.  Η είσοδος είναι δωρεάν. 



Το boreiaileia.blogspot.com σας προτείνει μετά την εκδήλωση να κάνετε μια βόλτα στο χωριό του Κάστρου. 



Σας περιμένουν λιχουδιές και πεντανόστιμοι μεζέδες στις ταβέρνες, για τις οποίες οι Καστρινοί είναι ιδιαίτερα υπερήφανοι.  


Εναλλακτική πρόταση, παγωτό στη μεγάλη πλατεία.





Διαβάστε πρόσφατα άρθρα μας  


Αποκλειστικό στο boreiaileia.blogspot.com. Αποστομωτική απάντηση Γιάννη Λέντζα στις ...γκρίνιες




Δηλώσεις του νέου Δημάρχου Γιάννη Λέντζα στο boreiaileia.blogspot.com




Νέες δηλώσεις Μάλιαρη στο boreiaileia.blogspot.com για την επόμενη ημέρα








Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο   boreiaileia.blogspot.com για την ανάπτυξη στη βόρεια Ηλεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου