18/5/19

Μεγάλης σημασίας η συγκέντρωση Μάλιαρη σήμερα το βράδυ στη Βάρδα

Θα "φτιάξει κλίμα" στο κρισιμότερο εκλογικό διαμέρισμα...  




Θα επαναλάβει το "θρίαμβο" των Λεχαινών μέσα στη Βάρδα;Σήμερα η απάντηση.



Το boreiaileia.blogspot.com σας ενημερώνει πως σήμερα το βράδυ στις 8.30 θα πραγματοποιηθεί μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση του κυρίου Δ. Μάλιαρη στη Βάρδα. 



Η περιοχή της Βουπρασίας δίνει 10 έδρες στο δημοτικό συμβούλιο και θεωρείται η κρισιμότερη εκλογικά περιοχή. 



Κατά τη δική μας πολιτική εκτίμηση, οι δυο υποψήφιοι που θα περάσουν στο δεύτερο γύρο είναι οι κύριοι Λέντζας και Μάλιαρης.   



Το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο. Όχι μόνο γιατί η Βουπρασία θεωρείται το εκλογικό "κάστρο" του κυρίου Λέντζα αλλά και επειδή, ο κύριος Μάλιαρης έχει καταφέρει να συμπεριλάβει στον συνδυασμό του, ιδιαίτερα προβεβλημένες και καταξιωμένες πολιτικά προσωπικότητες της περιοχής. 



Θα καταφέρει σήμερα ο κύριος Μάλιαρης να κερδίσει τις εντυπώσεις στη Βουπρασία και να πάρει ένα (σχετικά) μεγάλο αριθμό εδρών;



Η πρωτοπορία του σε Ανδραβίδα και Κάστρο - Κυλλήνη είναι, κατά τη γνώμη μας πάντα, αδιαμφισβήτητη. 



Βέβαια, το αντίστροφο ερώτημα ισχύει και για τον κύριο Λέντζα. Δηλαδή, πόσο καλά θα τα πάει στα Λεχαινά και στην Ανδραβίδα;  


 
Σήμερα, στις 8.30 θα γίνει η ανοιχτή συγκέντρωση του κυρίου Λέντζα στα Λεχαινά. 



Οι απαντήσεις θα ήταν πιο εύκολες, εάν δεν υπήρχε αυτή η πολύ εντυπωσιακή κατάρρευση προεκλογικά της δυναμικής του νυν Δημάρχου. 



Ιδίως, μετά τους εντελώς αποτυχημένους (από επικοινωνιακής άποψης) χειρισμούς για δυο μήνες, στο θέμα των σεισμών στην περιοχή μας και ακόμη περισσότερο στην Ανδραβίδα. 



Την ίδια στιγμή, η αύξηση της δυναμικής του κυρίου Παναγιωτόπουλου σε βάρος του νυν Δημάρχου, κάνει ακόμη πιο δύσκολη την εκτίμηση του αποτελέσματος της 26ης Μαΐου, αν και έχουν μείνει ελάχιστες ημέρες μέχρι τότε...  



Το boreiaileia.blogspot.com θα παρακολουθήσει με ενδιαφέρον σήμερα τα γεγονότα και θα σας ενημερώσει. Ελπίζουμε σε καλύτερες ημέρες για την περιοχή μας, τη βόρεια Ηλεία.




 για το boreiaileia.blogspot.com

  Δημήτρης Παπαφώτης




Ενημερωθείτε για πρόσφατα άρθρα μας
















Ενημερωθείτε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο   

boreiaileia.blogspot.com για την ανάπτυξη στη βόρεια Ηλεία



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου