4/5/19

Η Πανωραία Παπαδοπούλου στο boreiaileia.blogspot.com

Μια Κυρία στην τοπική αυτοδιοίκηση 



Πανωραία Παπαδοπούλου υποψήφια δημοτική σύμβουλος
Καλή επιτυχία Πανωραία!


Το boreiaileia.blogspot.com σας παρουσιάζει σήμερα την Πανωραία Παπαδοπούλου, υποψήφια δημοτική σύμβουλο για το δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης. 



 

Τάραξε τα νερά, όταν είχε ανακοινώσει την υποστήριξή της στον Διονύση Μάλιαρη και τη συμμετοχή της στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό " ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ".


 
Σχετικά με αυτό, μπορείτε να διαβάσετε με ένα κλικ στον τίτλο του άρθρου που είχαμε γράψει τότε    Πανωραία Παπαδοπούλου, η υποψηφιότητα που αποστόμωσε τους λασπολόγους.



 

Η συνέντευξη 


Για να τη γνωρίσετε καλύτερα τις θέσαμε κάποιες ερωτήσεις. 



Πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι με την κοινωνική προσφορά και γιατί; 


 

Ξεκίνησα το 2011 επίσημα με την ίδρυση του Κέντρου Αλληλεγγύης και Αναπτυξιακής Συνεργασίας Ηλείας «Καλλιρρόη Παρρέν». Μοναδικός λόγος να μπορώ νόμιμα και επίσημα να βοηθάω τον κόσμο στα διάφορα προβλήματα που τον απασχολούν.


 
Ως επί το πλείστον στα προβλήματα και δικαιώματα των γυναικών που ήταν και είναι ακόμα πολλά. Ούτως ή άλλως βοηθούσα τον συνάνθρωπο σε ό,τι χρειαζόταν με πολλή αγάπη και προθυμία. Μέσα από το κέντρο «Καλλιρρόη Παρρέν¨» επισημοποίησα τον εθελοντισμό που προϋπήρχε και θα υπήρχε στο μέλλον.



 

Ποιες είναι οι εμπειρίες, τι εντυπώσεις σου άφησε αυτή η δράση; 


Πάρα πολλές εμπειρίες από ανθρώπινα προβλήματα, βιώματα και καταστάσεις γυναικών πολλές φορές με κίνδυνο τη ζωή μου αλλά ποτέ δεν φοβήθηκα. Το θετικό αποτέλεσμα μετά από κάθε δράση ήταν αυτό που μου έδινε την ευχαρίστηση της προσφοράς καθώς και τη δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσω.


 

Τι θέλεις να πετύχεις συγκεκριμένα για τη Βουπρασία; Τον δήμο;


 
Με την ενασχόλησή μου στις Δημοτικές εκλογές μπορώ να κάνω πράγματα ουσιαστικά για τον πολίτη και την ποιότητα ζωής του, τα οποία βλέπω σε ανεπίτρεπτη κατάσταση και δυστυχώς δεν μπορούμε ούτε να το εκφράσουμε ρίχνοντάς μας στο λάθος της μικροπολιτικής ή του γραφικού προσώπου.


 
Θεωρώ πως είναι ανεπίτρεπτο δεδομένα όπως η καθαριότητα να μας τα προσφέρουν επιλεκτικά προεκλογικά και να υποχρεωνόμαστε ..να τους λέμε και συγχαρητήρια και να τους ψηφίζουμε και πάλι μετά από πέντε χρόνια αδράνειας.



 
Ποιο μήνυμα θέλεις να στείλεις στους δημότες λίγες ημέρες πριν τις εκλογές;


 
Σκεφθείτε και αξιολογείστε τα πρόσωπα δίνοντας προτεραιότητα στα κριτήρια της ικανότητας και του συμφέροντος.




Εμείς εδώ στο boreiaileia.blogspot.com το μόνο που έχουμε να πούμε, είναι πως σίγουρα χρειαζόμαστε μια τέτοια προσωπικότητα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Πρέπει να φροντίσουμε οι ίδιοι με την ψήφο μας, για να έρθουν καλύτερες ημέρες στη βόρεια Ηλεία.


 
Το boreiaileia.blogspot.com θέλει να ευχηθεί στην Πανωραία Παπαδοπούλου καλή επιτυχία!





Ενημερωθείτε για πρόσφατα άρθρα μας


Επιβεβαίωση του boreiaileia.blogspot.com για τις ηλεκτρονικές δημοσκοπήσεις
 



Το boreiaileia.blog post.com καταγγέλλει την δυσοσμία στο Κάστρο Χλεμούτσι



Ναυάγησε το δήθεν "success story" του Αντιδήμαρχου Μίγκου στα νερά μιας ...βροχής.

 
 

Διαβάστε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο  

boreiaileia.blogspot.com για την ανάπτυξη στη βόρεια Ηλεία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου