26/11/18

Σοκ! Εισαγγελέας στο Δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης

Για ποιον χτυπάει η καμπάνα; 

 


Σε Κυλλήνη και Λεχαινά


 
Το boreiaileia.blogspot.com σας μεταδίδει τη θλιβερή είδηση της έλευσης των Δημοσιονομικών Υπηρεσιών Εποπτείας και Ελέγχου μετά από απαίτηση του Εισαγγελέα, στο Δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης και στο Λ.Τ.Κυλλήνης.



Δυστυχώς, είμαστε ο μόνος δήμος σε ολόκληρη την Ηλεία, που ο Εισαγγελέας ζήτησε να πραγματοποιηθούν έλεγχοι. Το τονίζουμε αυτό. 



Δεν πρόκειται για ελέγχους ρουτίνας. Πραγματοποιούνται κατόπιν σχετικού αιτήματος του Εισαγγελέα. Τι έπεσε στην αντίληψή του για να ζητήσει κάτι τέτοιο; 



Αυτό αναρωτιόμαστε τόσο εμείς όσο και ο εμπειρότατος
ρεπόρτερ Γιώργος Παπούς, ο οποίος έγραψε το ρεπορτάζ για την iefimerida.gr(κάνε κλικ εδώ) από όπου μάθαμε τη θλιβερή είδηση.



Συγκεκριμένα οι έλεγχοι αφορούν το Δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης, το Λιμενικό Ταμείο Κυλλήνης και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κυλλήνης. 



Ο Δήμαρχος δηλώνει ..."ευτυχής";



Την επομένη του ρεπορτάζ, ακολούθησαν δηλώσεις του Δημάρχου, ο οποίος είναι ταυτόχρονα και πρόεδρος του Λ.Τ. Κυλλήνης, για το θέμα των ελέγχων, στην protinews.gr (κάνε κλικ εδώ για να το δεις) όπου, ούτε λίγο ούτε πολύ, άφησε να εννοηθεί ότι είναι και ...ευχαριστημένος!!!  




 Ο κόσμος σχολιάζει...



Καθώς η προεκλογική περίοδος έχει ξεκινήσει για τα καλά, κάποιοι έσπευσαν να σχολιάσουν πως οι έρευνες γίνονται στο Δήμο και στο Λιμενικό Ταμείο Κυλλήνης και όχι στον σύνδεσμο "Ηρακλή" και στο "Κοτύχι"Ευχόμαστε να μην βρεθεί κάτι εξαιρετικά δυσάρεστο στους ελέγχους... 


 
Η περιοχή μας η βόρεια Ηλεία, δεν χρειάζεται άλλη αρνητική διαφήμιση μετά την τραγικούς χειρισμούς με το Ίδρυμα στα Λεχαινά. 



Μέχρι τότε όμως, εδώ στο boreiaileia.blogspot.com θα ανησυχούμε και θα αναρωτιόμαστε τι είδαν ή άκουσαν οι Εισαγγελικές Αρχές για να ζητήσουν εξονυχιστικό οικονομικό έλεγχο στα Λεχαινά και στην Κυλλήνη;  




Ενημερωθείτε για νέα άρθρα μας 


 
"Φτάνει πια η κοροϊδία κύριε Δήμαρχε με το λασπονέρι" επιστολή αγανάκτησης


 
Ψηφοδέλτιο "ομολογία" ήττας από τον Δήμαρχο Ανδραβίδας Κυλλήνης



Διαβάστε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο  


 boreiaileia.blogspot.com για την ανάπτυξη στη βόρεια Ηλεία



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου