23/9/19

Μην χάσετε αυτήν την ημερίδα για τον Τουρισμό!

Για μαθητές Λυκείου και όχι μόνο...  




Οι Δήμαρχοι Α.Μαρίνος,  Γ.Λέντζας και ο Πρόεδρος Ν.Π. Πολιτισμού Δήμου Πηνειού  Δημήτρης Βασιλόπουλος 




Το boreiaileia.blogspot.com σας προσκαλεί σε μια πολύ ενδιαφέρουσα ενημερωτική ημερίδα για τις προοπτικές του Τουρισμού στην Ελλάδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί
στη βόρεια Ηλεία.  



Το διοργανώνει το Ν.Π. Πολιτισμού του Δήμου Πηνειού στο Κουρβισιάνειο το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα.  



Για να καταλάβετε τη σπουδαιότητα της Ημερίδας, για να την προωθήσουν όσο το δυνατό περισσότερο οι δύο Δήμαρχοι Πηνειού και Ανδραβίδας - Κυλλήνης, παραχώρησαν κοινή συνέντευξη Τύπου!   



Μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον κεντρικό ομιλητή της ενημερωτικής Ημερίδας, τον κύριο Γιάννη Μιχαηλίδη.  



Είναι διευθυντής της εταιρείας H&T Beyond Tourism και διαθέτει εμπειρία στον χώρο άνω των 25 ετών. 



Εξειδικεύεται στο branding τουριστικών προορισμών.  



Επίσης, αναφέρθηκαν στο πόσο μεγάλη σημασία δίνουν στην ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας, της βόρειας Ηλείας.  



Δήλωσαν την απόφασή τους να κάνουν μικρά αλλά συντονισμένα, καλά μελετημένα και αποφασιστικά βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση. 



Αποκάλυψαν πως θα συνεργαστούν στο μέγιστο βαθμό οι δύο Δήμοι μεταξύ τους, για να έχουν καλύτερα αποτελέσματα τόσο στην εύρεση κονδυλίων όσο και στην εκτέλεση των επιθυμητών δράσεων.   



Εκτός από την αυτονόητη αναφορά τους στην απολύτως απαραίτητη κατασκευή του Πατρών Πύργου, έκαναν λόγο για την "κοινή τους φιλοδοξία να βγάλουν από την αφάνεια αυτό το κομμάτι της Ηλείας". 



Ανδρέας Μαρίνος:"Φανφάρες τέλος.Δουλειά και αποτέλεσμα" 



Ο Δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος είπε με νόημα: "είναι ενιαία η προσπάθεια για την ανάδειξη και αξιοποίηση της κοινής παραλίας που ξεκινάει από το Κουνουπέλι. Αρκετά μας ταλαιπώρησαν η έλλειψη συνεννόησης και οι φανφάρες, οι δηλώσεις οι μεγάλες"...  



Επανέλαβε για άλλη μια φορά, την αποφασιστικότητά του να κάνει ότι χρειάζεται για την κατασκευή της παραλιακής οδού Αρκούδι - Κουρούτα.  




Λέντζας:"Εξωστρέφεια και συνεργασίες" 




Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας - Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας συμφώνησε σε όσα είπε ο Δήμαρχος Πηνειού και τόνισε με ιδιαίτερη έμφαση ότι "είναι μονόδρομος η πορεία εξωστρέφειας για τον Τουρισμό και η αγαστή συνεργασία των δύο Δήμων".  



Τέλος, ζήτησε από τους μαθητές Λυκείου να παραστούν στην Ημερίδα το απόγευμα του Σαββάτου, ώστε να ενημερωθούν σωστά για τα τουριστικά επαγγέλματα και γιατί όχι, να επιλέξουν ένα από αυτά. 




Τον λόγο πήρε και ο Πρόεδρος του Ν.Π. Πολιτισμού  Πηνειού που είναι υπεύθυνος για την Ημερίδα, ο κύριος Δ. Βασιλόπουλος.  



Ο κύριος Βασιλόπουλος κάλεσε με τη σειρά του να έρθουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τον Τουρισμό και ειδικά τους μαθητές, που ψάχνουν τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό.  



Το boreiaileia.blogspot.com συγχαίρει τους δύο Δημάρχους και τους συνεργάτες τους για τις πρωτοβουλίες τους και για την απόφασή τους για στενή συνεργασία ώστε να έρθει ανάπτυξη στη βόρεια Ηλεία.  



Σας ζητάμε να παρακολουθήσετε την ημερίδα ιδίως τώρα που η χρεοκοπία του κολοσσού Thomas Cook ρίχνει βαριά τη σκιά της επάνω από τα τουριστικά επαγγέλματα. Θα μάθετε γιατί δεν πρέπει να ανησυχείτε.  










Διαβάστε πρόσφατα άρθρα μας 





















Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο boreiaileia.blogspot.com για την ανάπτυξη στη βόρεια Ηλεία





1 σχόλιο:

  1. Τραγικοί όλοι τους που δεν παρεβρέθηκαν στην ημερίδα. απώντες όλοι οι ξενοδόχοι και πολλοί σύμβουλοι. Η αίθουσα ήταν άδεια, πολίτες απών, μαθητές και άλλοι νέοι απών! Δεν υπάρχει καμία ελπίδα για το μέλλον του τόπου. Ειναι πολύ εύκολο να το καταλαβεις απο τετοιου είδους εκδηλώσεις. Γιαυτό ψάχναμε και θα ψάχνουμε τον τουρίστα με τα κυάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή