22/9/19

Έλεγχος Λέντζα στη λαϊκή αγορά

Ελέγχθηκε η σωστή λειτουργία τους 




Ο Δήμαρχος επιβλέπει τους ελέγχους 







Το boreiaileia.blogspot.com με ικανοποίηση είδε το νέο Δήμαρχο Ανδραβίδας Κυλλήνης να κρατάει τον λόγο του και να κάνει πράξη μια από τις κυριότερες προεκλογικές του υποσχέσεις προς τους κατοίκους της βόρειας Ηλείας.  



Εκείνη που έλεγε ότι δεν θα ήταν άλλος ένας "Δήμαρχος των γραφείων" αλλά θα ήταν στους δρόμους δίπλα στους δημότες.  



Έτσι λοιπόν, βρέθηκε στη λαϊκή αγορά της Νέας Μανολάδας για να ελέγξει ο ίδιος, εάν όλα είναι σύμφωνα με το νόμο. 



Μαζί του ήταν και η αρμόδια Αντιδήμαρχος, η κυρία Γιαννίτση Αλεξάνδρα.    




Σας παρουσιάζουμε την ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του Δήμου, όπως τη λάβαμε.  



Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Λέντζας Ιωάννης μαζί με την Αντιδήμαρχο Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Γιαννίτση Αλεξάνδρα και με τρεις δημοτικούς υπαλλήλους πραγματοποίησαν σήμερα επιθεώρηση στους πάγκους των πωλητών της Λαϊκής Αγοράς της Νέας Μανολάδας.  


Η Αντιδήμαρχος κ. Γιαννίτση Αλεξάνδρα είχε πραγματοποιήσει από την προηγούμενη εβδομάδα επιτόπια ενημέρωση για την λειτουργία των Λαϊκών Αγορών της Ανδραβίδας και των Λεχαινών.  


Καθώς επίσης και κατά πόσον οι λαϊκές αγορές έχουν εναρμονισθεί με τον ισχύοντα κανονισμό που έχει ψηφίσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, που ως φορέας λειτουργίας όφειλε να προβεί στην εναρμόνιση της λειτουργίας των λαϊκών αγορών της ευθύνης του, με τις διατάξεις του Ν. 4497/2017.



Το boreiaileia.blogspot.com συγχαίρει για άλλη μια φορά τη Δημοτική Αρχή για την πραγματοποίηση των προεκλογικών της υποσχέσεων και αναμένει να γίνουν πράξη και οι υπόλοιπες.   






Διαβάστε πρόσφατα άρθρα μας 



















Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο  boreiaileia.blogspot.com για την ανάπτυξη στη βόρεια Ηλεία




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου