24/7/19

Νέες δηλώσεις Μάλιαρη στο boreiaileia.blogspot.com για την επόμενη ημέρα

Με υπευθυνότητα και σοβαρότητα στη νέα εποχή στου δήμου, που ανατέλλει από τον Σεπτέμβριο





Σέβομαι απόλυτα την επιλογή του εκλογικού σώματος




Το boreiaileia.blogspot.com σας παρουσιάζει τις νέες δηλώσεις του κυρίου Διονύση Μάλιαρη για την πολιτική του
στάση απέναντι στην καινούργια δημοτική Αρχή. 



Όπως ο ίδιος μας είπε, καταρχάς εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του νέου Δημάρχου, επειδή ο τόπος μας δεν έχει περιθώρια για άλλη "χαμένες ευκαιρίες". 



Μας τόνισε ότι θα παραβρίσκεται στα δημοτικά συμβούλια με πνεύμα εποικοδομητικής κριτικής. 




Όταν του ζητήσαμε να εξηγήσει τι εννοεί με τον όρο αυτό, μας είπε  ότι θα ψηφίζει όποια πρόταση της δημαρχιακής παράταξης θεωρεί ότι έχει να προσφέρει κάτι θετικό για τους δημότες.  ΄


"Για αυτόν το λόγο ασχολήθηκα με τον δήμο Ανδραβίδας -  Κυλλήνης. Για το καλό του τόπου που ζούμε όλοι μας. Για κανέναν άλλο λόγο", όπως μας δήλωσε ο ίδιος με έμφαση.



Όποια ψηφίσματα όμως θεωρεί, ότι δεν πρέπει να εφαρμοστούν θα τα καταψηφίζει, αναφέροντας πάντα με επιχειρήματα τους λόγους για τη στάση του.


"Δεν πρόκειται να δημιουργήσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα στη λειτουργία του δήμου. 


Εκείνοι που διαδίδουν τα αντίθετα, καλυπτόμενοι από το σκοτάδι της ανωνυμίας, το κάνουν προσπαθώντας να "δώσουν μπόνους" σε κάποιους πολιτικούς μου αντιπάλους... 


Ματαιοπονούν. Κακό τους κάνουν και όχι καλό. Θα το καταλάβουν όλοι από τη σοβαρή και υπεύθυνη στάση που θα τηρήσει η δημοτική μας παράταξη, όταν συγκληθούν τα πρώτα δημοτικά συμβούλια" μας δήλωσε.  
  


Εμείς στο boreiaileia.blogspot.com επικροτούμε τις ώριμες πολιτικές συμπεριφορές, γιατί μόνο έτσι θα είναι δυνατό να βελτιωθεί η κατάσταση στον δήμο μας και να δει καλύτερες ημέρες η βόρεια Ηλεία.  







Διαβάστε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο  boreiaileia.blogspot.com για την ανάπτυξη στη βόρεια Ηλεία




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου