15/12/18

Πανηγυρική δικαίωση του boreiaileia.blogspot.com για το υδατοδρόμιο στην Κυλλήνη

Αδικαιολόγητη η καθυστέρηση της υποβολής αίτησης από την πλευρά του Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης. 



Αίτημα όλων των δημοτών το υδατοδρόμιο στην Κυλλήνη.
 
Το boreiaileia.blogspot.com με ιδιαίτερη χαρά είδε να τίθεται δυναμικά το θέμα ίδρυσης υδατοδρομίου στην Κυλλήνη, στο Δημοτικό Συμβούλιο από την πλευρά της αντιπολίτευσης. 



Ο στρατηγικά αναπτυξιακός του ρόλος έχει γίνει πλέον αντιληπτός από όλους στην περιοχή μας. 


Στο boreiaileia.blogspot.com υποστηρίξαμε από την αρχή την ίδρυση ενός υδατοδρομίου, γιατί θα δημιουργούσε νέες θέσεις εργασίας και το βασικότερο θα έσπαγε την απομόνωση φέρνοντας την Αθήνα και άλλους προορισμούς σε "απόσταση αναπνοής" από την Κυλλήνη. 


Αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό, αφού μέσα σε τρεις μόλις μήνες που λειτουργεί το blog, έχουμε ήδη πραγματοποιήσει πέντε ειδικές δημοσιεύσεις, ενώ το έχουμε αναφέρει ως λύση σε προβλήματα σε άλλες δύο. 


Δυστυχώς, στις έντονες ερωτήσεις μας προς το δήμο και το Λ.Τ. Κυλλήνης για τους λόγους καθυστέρησης υποβολής του αιτήματος ίδρυσης, δεν πήραμε απάντηση. 


Ο Δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης, τους τρεις αυτούς μήνες ακολούθησε την αγαπημένη του τακτική των τεσσάρων τελευταίων ετών. Δεν απαντούσε. 


Είναι τυχαίο ότι ΔΕΝ υπάρχει επίσημο Γραφείο Τύπου του δήμου, με επίσημο εκπρόσωπο; 


Ίσως, να είμαστε ο μοναδικός δήμος στην Ελλάδα με αυτήν την "ιδιαιτερότητα". Χωρίς επίσημο Γραφείο Τύπου.
 

Λογικά σκεπτόμενοι, αναρωτιόμαστε. Μήπως είναι συνειδητή επιλογή να κάνουν ότι δεν ...ακούνε;


Η εμπειρία των τελευταίων ετών δείχνει πως, τους αρέσει να εμφανίζονται μόνο σε φιλικά προς εκείνους μέσα ενημέρωσης και να προβάλουν τις θέσεις τους, χωρίς ενοχλητικές ερωτήσεις. 


Για να μην παρεξηγηθώ επισημαίνω, ότι δεν είναι κακό να προβάλει κάποιος τις θέσεις του, έστω και μέσα από "φιλικές" εφημερίδες, ραδιόφωνα και ιστολόγια. 


Κακό είναι να μην απαντά στα ερωτήματα που δέχεται και αφορούν την ευημερία της περιοχής. 


Έτσι λοιπόν έκαναν και με την αίτηση για την ίδρυση υδατοδρομίου τους τελευταίους μήνες. Δεν απαντούσαν. 
Μέχρι που ήρθε η τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. 


Εκεί, κάτω από την πίεση των αμείλικτων ερωτημάτων της αντιπολίτευσης (ιδίως του δημοτικού συμβούλου κυρίου Δ. Χάρδα) που ζητούσε εξηγήσεις, στο γιατί δεν προχωρά η κατάθεση του φακέλου για την ίδρυση του υδατοδρομίου, που τόσα έχει να προσφέρει στον τόπο μας, ο Δήμαρχος αναγκάστηκε να πει κάτι για την υπεράσπισή του. 


Απάντησε με την εξής ερώτηση: "ξέρετε πόσες σελίδες έχει ένας φάκελος"; Αυτή ήταν όλη και όλη η δικαιολογία για την απραξία τόσων μηνών. 


Και εύλογα αναρωτήθηκαν όλοι οι παρευρισκόμενοι, πως μπόρεσαν να καταθέσουν φάκελο η Πάτρα, το Κατάκολο, η Κέρκυρα, οι Παξοί και η Λευκάδα; 


Για όλους αυτούς δεν απαιτούνταν "πολλές σελίδες" στο φάκελό τους; Γιατί τα κατάφεραν εκείνοι και όχι ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης; 


Το boreiaileia.blogspot.com νιώθει δικαιωμένο για τις επιλογές του. 
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία που δεν κατατίθεται ο φάκελος για την ίδρυση του υδατοδρομίου, το οποίο θα φέρει και πολυπόθητες θέσεις εργασίας και την Αθήνα σε "απόσταση αναπνοής".  


Το boreiaileia.blogspot.com δεν θα σταματήσει να αγωνίζεται για την ανάπτυξη της βόρειας Ηλείας


Είτε προβάλλοντας θέματα ζωτικής σημασίας όπως το υδατοδρόμιο (δείτε με ένα κλικ εδώ  αλλά και εδώ )  είτε διαφημίζοντας δωρεάν τις επιχειρήσεις της περιοχής μας (δείτε πως με ένα κλικ εδώ), συμβάλλοντας στην τόνωση της τοπικής μας οικονομίας.  



Ενημερωθείτε για πρόσφατα άρθρα μας 

Ο Διονύσης Μάλιαρης κέρδισε μεγάλη "ηθική" νίκη στη μεγαλειώδη συγκέντρωση στα Λεχαινά


Ψηφοδέλτιο "ομολογία" ήττας από τον Δήμαρχο Ανδραβίδας Κυλλήνης


Τους πήρανε χαμπάρι οι Καστρινοί!


Θλιβερή φιέστα στην Κυλλήνη δείχνει τη Δημοτική "γύμνια" σε έργα ουσίας Διαβάστε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο  

  boreiaileia.blogspot.com για την ανάπτυξη στη βόρεια Ηλεία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου