3/12/18

Διαφημίστε δωρεάν την επιχείρησή σας στο βόρεια Ηλεία

Ευκαιρία για προβολή τώρα που έρχονται οι γιορτές 

 

 
Καλές γιορτές!



Το boreiaileia.blogspot.com βοηθάει με πράξεις τις επιχειρήσεις στη βόρεια Ηλεία.
Ένας από τους λόγους δημιουργίας αυτού του blog είναι η ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ προβολή των επαγγελματιών της περιοχής μας. 



Στόχος μας είναι να μάθουν οι κάτοικοι της περιοχής μας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που υπάρχουν στον τόπο τους, τη βόρεια Ηλεία και να τα προτιμήσουν. 



Την ίδια στιγμή, θα μπορούν να γίνουν γνωστά και σε καταναλωτές εκτός της περιοχής μας και να τους κερδίσουν με την υψηλή τους ποιότητα, αφού θα υπάρχει μόνιμα η καταχώρηση στο χώρο του internet.



Δυστυχώς, στον τομέα της ψηφιακής προβολής δηλαδή, της προβολής μέσα από το internet, συνολικά ο νόμος της Ηλείας έχει μείνει πολύ πίσω από τις εξελίξεις. 



Μεγάλο ρόλο έπαιξε η τρομακτική συρρίκνωση της οικονομικής ζωής στα 8 χρόνια των Μνημονίων. 



Με τα μέτρα που υιοθετήθηκαν καταστράφηκε η οικονομική πραγματικότητα όπως τη γνωρίζαμε και μαζί της, η διαφημιστική προβολή μέσα από το διαδίκτυο, που μόλις είχε αρχίσει να κάνει τα πρώτα της βήματα στη χώρα μας.  



Αυτό όμως σε τίποτα δεν μειώνει την αξία που έχει και τη σπουδαιότητα η ψηφιακή προβολή μιας επιχείρησης στο χώρο του internet.



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook (κλικ εδώ), στείλτε μας μήνυμα με πληροφορίες για την επιχείρησή σας και το boreiaileia.blogspot.com θα επικοινωνήσει μαζί σας. 




Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο

boreiaileia.blogspot.com για την ανάπτυξη στη βόρεια Ηλεία



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου