18/6/19

"Βόμβα" Αυγερινοπούλου: Βέτο στα Σκόπια εάν δεν ...

Εντυπωσιακή συγκέντρωση στα εγκαίνια του πολιτικού της Γραφείου στην Αμαλιάδα




Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου

 
 
Το boreiaileia.blogspot.com σας ενημερώνει για τη δήλωση "βόμβα" που έκανε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Δρ. Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου.  


Στον χαιρετιστήριο λόγο που εκφώνησε στα εγκαίνια του πολιτικού της Γραφείου στην Αμαλιάδα είπε: 


"Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα επαναδιαπραγματευτούμε τη Συμφωνία, βάζοντας βέτο στην είσοδο του FYROM στην ΕΕ, αν η Συμφωνία των Πρεσπών δεν αλλάξει".


Βέτο λοιπόν στην είσοδο του κράτους των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση, εάν δεν επαναδιαπραγματευτούν τη Συμφωνία των Πρεσπών.  


Αυτή είναι μια θαρραλέα και ξεκάθαρη τοποθέτηση. Ασφαλώς και είναι "εντός γραμμής" της ΝΔ. 


Προκαλεί εντύπωση όμως. Επειδή, τις τελευταίες εβδομάδες δεν ακουγόταν συχνά το θέμα της επαναδιαπραγμάτευσης της Συμφωνίας...  


Μειώσεις φόρων αλλά και κονδύλια για Ανάπτυξη... 


Η κυρία Αυγερινοπούλου είπε και άλλα ενδιαφέροντα πράγματα. 


Μίλησε για τις μειώσεις των φόρων και των ασφαλιστικών εισφορών, τις οποίες θα κάνει πράξη η ΝΔ αμέσως μόλις γίνει κυβέρνηση.


Επίσης, έκανε λόγο για ειδικά χρηματοδοτικά κονδύλια, που θα έχει στη διάθεσή του ο νέος Περιφερειάρχης, ο κύριος  Νεκτάριος Φαρμάκης.  


Κονδύλια, τα οποία θα διατεθούν για να δημιουργήσουν υποδομές στις μεταφορές, την ενέργεια, το περιβάλλον αλλά και στην αγροτική παραγωγή, στον τουρισμό. στην έρευνα και στην τεχνολογία.  



Κερδίζει τις εντυπώσεις... 


Η κυρία Αυγερινοπούλου έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις σε αυτήν την προεκλογική περίοδο. 


Και αυτό γιατί δραστηριοποιείται συνεχώς, για να προτείνει λύσεις αλλά και να δημοσιοποιεί τα προβλήματα που βασανίζουν ολόκληρη την Ηλεία. 


Για παράδειγμα, στο χώρο που εγκαινίασε το πολιτικό της Γραφείο στην Αμαλιάδα, λειτουργεί ήδη Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Δικαίου, Επιστήμης και Τεχνολογίας. 


Σκοπός του είναι να συνεργάζεται στενά με θεσμούς και πανεπιστημιακά ιδρύματα, ώστε να φέρνει νέα προγράμματα στην Ηλεία για να βοηθηθεί οικονομικά η περιοχή μας. 


Η συγκεκριμένη υποψήφια βουλευτής γνωρίζει πολύ καλά και το αποδεικνύει με τις πράξεις της, ότι η Ηλεία δεν τελειώνει κάπου εκεί γύρω στη Γαστούνη... 


Εμείς στο boreiaileia.blogspot.com της ευχόμαστε καλή επιτυχία! 


Ολόκληρη τη δήλωσή της μπορείτε να τη διαβάσετε με ένα κλικ εδώ.   



Διαβάστε άρθρα σχετικά με Αυγερινοπούλου Διονυσία Θεοδώρα 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου