10/1/19

Το boreiaileia.blogspot.com συγχαίρει ξανά τον βουλευτή Μάκη Μπαλαούρα

Κατόπιν ενεργειών του η Κυλλήνη θα αναβαθμιστεί σε Λιμεναρχείο.



Άλλη μια ουσιαστική παρέμβαση του Μάκη Μπαλαούρα.
 

                  Το boreiaileia.blogspot.com παραμένει πιστό στην αρχική του εξαγγελία, ότι θα προβάλλει μόνο τις ουσιαστικές πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη της βόρειας Ηλείας, που αναλαμβάνουν οι πολιτικοί παράγοντες της περιοχής μας και δεν θα είναι εξαρτημένο από κανέναν κομματικό οργανισμό. 





Σήμερα, επιθυμούμε να συγχαρούμε τον βουλευτή του Σύριζα Μάκη Μπαλαούρα για την αποφασιστική συμβολή του ώστε το υπουργείο ναυτιλίας να ανακοινώσει πως η Κυλλήνη από λιμενικό τμήμα θα αναβαθμιστεί σε αυτόνομο Λιμεναρχείο. 



Περισσότερα για το θέμα μπορείτε να διαβάσετε με ένα κλικ εδώ.



Το boreiaileia.blogspot.com είχε και στο πρόσφατο παρελθόν συγχαρεί τον βουλευτή και για τη συμβολή του στην εξεύρεση κονδυλίων για την ανέγερση δυο σχολικών κτηρίων. Για αυτό το θέμα διαβάστε με ένα κλικ εδώ.  



Ενημερωθείτε για πρόσφατα άρθρα μας 

Ο Διονύσης Μάλιαρης κέρδισε μεγάλη "ηθική" νίκη στη μεγαλειώδη συγκέντρωση στα Λεχαινά



Στη Δροσελή 8.000.000 ευρώ για φαρμακευτική κάνναβη





Ψηφοδέλτιο "ομολογία" ήττας από τον Δήμαρχο Ανδραβίδας Κυλλήνης  




Διαβάστε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο  


 boreiaileia.blogspot.com για την ανάπτυξη στη βόρεια Ηλεία




2 σχόλια:

  1. Και για να λέγονται και κάποιες αλήθειες εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι σημαντικό ρόλο αν όχι τον σημαντικότερο έπαιξε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης και Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης κ. Ναμπίλ Ιωσήφ Μοράντ, που από τις αρχές 2015 έως και 19-11 2018 όπου έστειλε και το τελευταίο έγγραφο ,είναι σε άμεση επαφή με τους:κ.κ 1. Υπουργό Ναυτιλίας κ. Κουβέλη, 2. Αν. Υπουργό Ναυτιλίας κ. Σαντορινιό, 3. Γ.Γ. Υ.ΝΑ&Ν.Π κ. Τεμπονέρα και 4. Αρχηγό Λ.Σ Αντιναύαρχο Λ.Σ. κ. Ράπτη προκειμένου να επιτευχθεί η παραπάνω αναβάθμιση του Α Λ/Τ Κυλλήνης. Επειδή συμπτωματικά έτυχα σε μια συνάντηση που είχαν ο κ. Μοράντ με τους κ.κ. Ζαβό και Κορίζη στο ΔΛΤ Κυλλήνης οι ανωτέρω κύριοι ευχαρίστησαν τον κ.Μοράντ για την στήριξη του, θα έπρεπε να γίνει μια αναφορά στο όνομά του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί από την πραγματικότητα, όσες δεκάδες χιλιάδες ευρώ και αν διαθέτει σε "δημόσιες σχέσεις" όσες εξυπηρετήσεις και εάν κάνει. Όλοι γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά πόσο δραστήριος ήταν ο ένας και πόσο ο άλλος. Ποιος έφερε έργα και πάλεψε για να έρθει ανάπτυξη στην περιοχή και ποιος έτρεχε για να μπει στα πρωτοσέλιδα με χαμογελαστές φωτογραφίες χωρίς να κάνει ΤΙΠΟΤΑ! Ο Μάιος πλησιάζει και ο πανικός της επερχόμενης εκλογικής συντριβής έχει μεταδοθεί στους "κολλητούς" που προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Ο λαός θα μιλήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή